Το πρόγραμμα της σειράς Diamond League 2022

Spoilers

Η σειρά Diamond League της νέας χρονιάς ξεκινάει στις 13 Μαΐου στη Ντόχα και ολοκληρώνεται με τον τελικό στη Ζυρίχη 7-8 Σεπτεμβρίου.

Η World Athletics ανακοίνωσε το καλεντάρι της σειράς Diamond League για το 2022 που περιλαμβάνει 13 μίτινγκ και τον τελικό στη Ζυρίχη.

Το πρόγραμμα της σειράς Diamond League για τη νέα χρονιά ανοίγει την αυλαία του, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια στη Ντόχα στις 13 Μαΐου. Και ολοκληρώνεται με τον τελικό στη Ζυρίχη που θα είναι δύο ημέρες, 7 και 8 Σεπτεμβρίου.

Σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί και είχε γράψει η Sportime, υπήρξαν κάποιες αλλαγές. Το μίτινγκ στο Μπέρμιγχαμ ή το Λονδίνο (σ.σ. θα αποφασιστεί αργότερα) θα γίνει στις 21 Μαΐου, αντί στις 28 Αυγούστου. Στη Σαγκάη τελικά θα γίνει στις 30 Ιουλίου και το άλλο μίτινγκ στην Κίνα δεν θα γίνει 27 Ιουλίου, αλλά 6 Αυγούστου.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και τα αγωνίσματα ανά μίτινγκ.

Τα 14 μίτινγκ της σειράς Diamond League 2022

Μάιος: 13 Ντόχα (Κατάρ), 21 Μπέρμιγχαμ ή Λονδίνο, 28 Γιουτζίν (ΗΠΑ). Ιούνιος: 5 Ραμπάτ (Μαρόκο), 9 Ρώμη (Ιταλία), 16 Όσλο (Νορβηγία), 18 Παρίσι (Γαλλία), 30 Στοκχόλμη (Σουηδία). Ιούλιος: 30 Σαγκάη. Αύγουστος: 6 Κίνα (Δεν έχει οριστεί η πόλη), 10 Μονακό (Μονακό), 26 Λοζάνη (Ελβετία). Σεπτέμβριος: 2 Βρυξέλλες (Βέλγιο), 7-8 Ζυρίχη (Ελβετία).

Σασμός

Σασμός spoiler: Στη φυλακή ο Αστέρης – Σε κίνδυνο η ζωή του

Η Γη Της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω μπλέκει σε ένα σκοτεινό καρτέλ ναρκωτικών