Το πανάκριβο και σπάνιο αυτοκίνητο του Νότη Σφακιανάκη – 530 ίπποι, τελική 315 χλμ. – Το είχε διαλύσει (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η τρέλα του για τα πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, πόσο κοστίζει αυτό που οδηγάει σήμερα και το ατύχημα που δεν θα ξεχάσει ποτέ, καθώς είχε υποστεί ζημιές άνω των 50.000 ευρώ!
Ο Νότης Σφακιανάκης εμφανίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, διαψεύδοντας ότι ζει απομονωμένος. Για πρώτη φορά η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 κατέγραψε τον γνωστό τραγουδιστή έξω από το σπίτι που διαμένει για 15 ολόκληρα χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους Απόλλωνα.

Ο Νότης Σφακιανάκης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

Ο τραγουδιστής έχει… τρέλα για τα γρήγορα αυτοκίνητα και όπως φαίνεται και στο ΒΙΝΤΕΟ, ακόμα οδηγάει το αγαπημένο του Nissan GT-R.

Να σημειώσουμε, ότι το Nissan GT-R εφοδιάζεται με έναν κινητήρα 3.799 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 530 ίππους, έχει 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 315 χλμ./λωρα!

Πηγή: sportdog.gr

Πώς να καθαρίσεις τα λευκά σου sneakers για να φαίνονται πεντακάθαρα

Ανεκδοτο: Μια κοπέλα απ’ το Κολωνάκι ρωτάει τη μαμά της: «Μαμά τι είναι έρωτας;» …!Γέλιο