Βίκυ Κάβουρα: Το νέο ζευγάρι της showbiz η κάβουρα σε σχέση με πασίγνωστο ποδοσφαιριστή / φωτογραφία

Η Βίκυ Κάβουρα μπορεί μέχρι πρότινος να δήλωνε μόνη και χωρίς σχέση τα τελευταία χρόνια, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως τους τελευταίους δύο μήνες κάτι νέο βρίσκεται στη ζωή της.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός συνάντησε το ποδόσφαιρο στη ζωή της, καθώς πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής κατάφερε να σκοράρει στην καρδιά της. Όπως προκύπτει από πρωτοσέλιδο περιοδικού, ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο νέος σύντροφος της Κάβουρα και μάλιστα για χάρη του βρέθηκε και στην Opap Arena στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον ΟΦΗ.

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν αμέσως μετά την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον πρόσφατο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου. Εκεί απαθανατίστηκε στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και αμέσως έγινε γνωστό στους αθλητικούς κύκλους ότι την έχει καλέσει εκείνος.

Μάλιστα ακούστηκε ότι η ηθοποιός εκτός από χαρά στον σύντροφό της έφερε και γούρι στην ομάδα καθώς η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0.

Προς το παρόν το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη σχέση καθώς λέγεται πως ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Αθηνά Πικράκη.

Τέλος οι δυο τους πρέπει να έχουν σχέση τουλάχιστον δύο μήνες, ύστερα από κοινές εμφανίσεις τους σε διάφορα στέκια του Κολωνακίου.

Σασμός 2ος Κύκλος spoiler: Η Τζένη πέφτει στην αγκαλιά του

Στάθης Σχίζας: Πίνει κρασί με φόντο ένα αναμμένο τζάκι στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου