Το μυστήριο της αιτίας θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου: Πώς έπεσε και έσπασε το κεφάλι της;

Η δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου αναφέρθηκε στην ιατροδικαστική έκθεση που δεν αποκαλύπτει τα ακριβή αίτια του θανάτου της ηθοποιού. Αναφέρει ότι ο θάνατος οφείλεται στο αιμάτωμα που προκλήθηκε από το τραύμα, αλλά δεν αναφέρει πώς ακριβώς προκλήθηκε το τραύμα.

Ο δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου έχει υποβάλει αίτημα προς την εισαγγελέα Πρωτοδικών για την επανεξέταση των αιτιών του θανάτου της. Οι καταθέσεις πολλών μαρτύρων, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου της ένωσης Ελλήνων σκηνοθετών Χάρη Παπαδόπουλου και του ηθοποιού Νίκου Ταγόπουλου, αναμένεται να φέρουν νέα στοιχεία στο φως.

Ο δικηγόρος έχει εκφράσει τις υποψίες του για πιθανή εγκληματική ενέργεια που σχετίζεται με την περιουσία της εκλιπούσας, καθώς δεν βρέθηκαν κοσμήματα και χρήματα. Επιπλέον, αναφέρει την ανάγκη για ανάκριση των τραυματιοφόρων για να διερευνηθεί πώς προκλήθηκε το τραύμα που οδήγησε στον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Περιουσίας για περαιτέρω έρευνα.

Written by admin

Η απίστευτη αφαίρεση που συγκλόνισε τη Μαριαγάπη Ξυπολιά

Η Μπαντόσα φωτογραφήθηκε με τον Νεϊμάρ και ξετρελάθηκε