Το μωβ μαγιό της Πένυς Αγοραστού που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Η γνωστή ηθοποιός Πένυ Αγοραστού συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της και η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram το αποδεικνύει περίτρανα.

Φορώντας ένα καυτό μωβ μαγιό και ποζάροντας πάνω σε ένα σκάφος με φόντο τον καλοκαιρινό ελληνικό ορίζοντα, η Πένυ μας χαρίζει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.

Διαβάστε επίσης: Η «άνοιξη» της ελληνικής κολύμβησης: Η Ελλάδα σάρωσε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κατακτώντας την 2η θέση στα μετάλλια! (pic)

Πένυ Αγοραστού

Η Πένυ Αγοραστού, γνωστή για τις συμμετοχές της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού όχι μόνο με το ταλέντο της αλλά και με την αυθεντικότητα και την απλότητά της. Στις φωτογραφίες, η ηθοποιός φαίνεται πιο λαμπερή και ευδιάθετη από ποτέ, αποπνέοντας ένα αίσθημα ελευθερίας και καλοκαιρινής ανεμελιάς.

Το εντυπωσιακό μωβ μαγιό της αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της, ενώ το πλατύ της χαμόγελο και η θετική της ενέργεια μεταφέρονται αβίαστα μέσα από την εικόνα. Με τα μαλλιά της πλεγμένα σε κοτσίδες και φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, η Πένυ αποπνέει μια αίσθηση στυλ και κομψότητας που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Μεντιλίμπαρ: «Στον Ολυμπιακό νιώθω σαν το σπίτι μου»

Πηγή: tvfreaks.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ανατροπές με Μαρίνα Σάττι και Αθηναϊδα Νέγκα

Η συγκινητική αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το δελτίο ειδήσεων: Οι δάκρυα έσπασαν