Το μεγάλο εμπόδιο στην επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ – Δεμένα τα χέρια του βασιλιά Καρόλου

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα και ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Έκτοτε, όμως, έχουν δει τη δημοτικότητά τους να κατακρημνίζεται, με έναν βασιλικό σχολιαστή να τους προειδοποιεί για την πιθανή επιστροφή τους στη βασιλική ζωή.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα αντιμετώπιζαν ένα μεγάλο πρόβλημα εάν επέλεγαν να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με τον βασιλικό σχολιαστή.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν δει τη δημοτικότητά τους να κατακρημνίζεται όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από τότε που παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση του YouGov, που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα, κατατάχθηκαν στα λιγότερο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας, ξεπερνώντας μόνο τον πρίγκιπα Άντριου.

Η Μέγκαν Μαρκλ αντιμετωπίζεται λιγότερο ευνοϊκά από τον σύζυγό της, με το 22% να έχει θετική άποψη για αυτή συγκριτικά με το ποσοστό 29% για τον πρίγκιπα Χάρι.

Ακόμα και αν οι Σάσεξ ήταν σε θέση να επιλύσουν τη συνεχιζόμενη διαμάχη τους με τη βασιλική οικογένεια, τα χέρια του βασιλιά Καρόλου θα ήταν δεμένα. Και αυτό γιατί το να τους επαναφέρει ως εργαζόμενη μέλη θα ερχόταν σε σύγκρουση με τη δυσμενή άποψη του κοινού για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο βασιλικός ανταποκριτής του GB News Cameron Walker είπε στο podcast της εφημερίδας The Royal Record πως η επιστροφή τους δεν εξαρτάται από τον βασιλιά Κάρολο. «Δείτε τις δημοσκοπήσεις για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού».

Το μεγάλο πρόβλημα για πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

«Ας μιλήσουμε μόνο για το Ηνωμένο Βασίλειο για τώρα. Από το ντοκιμαντέρ τους για το Netflix και τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι «Spare» βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βασιλικής οικογένειας. Ξεπερνούν μόνο τον πρίγκιπα Άντριου που είναι λίγο πιο κάτω από αυτούς.

Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Γιατί αν γίνουν και πάλι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι φορολογούμενοι που θα πρέπει να πληρώσουμε για την ασφάλειά τους, τα ταξίδια του προσωπικού και όλα τα υπόλοιπα».

Ο Cameron Walker συμπλήρωσε πως θεωρεί απίθανο να ήθελε η Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέψει ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. «Προφανώς δεν της άρεσε τόσο πολύ την προηγούμενη φορά.

Πιστεύω ότι είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει χάσει την επαφή με τους αγαπημένους του ακόμα κι αν κάνουν περιστασιακά βιντεοκλήσεις από το Μοντεσίτο».

Οι δηλώσεις του έρχονται εν μέσω ισχυρισμών πως ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να αγοράσει ένα σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο και μάλιστα κοντά στο κτήμα Highgrove του βασιλιά Καρόλου επειδή θέλει η οικογένειά του να περνά περισσότερο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μπαχάμες – Ελλάδα 75-102: Η Εθνική «σκόρπισε» με 100άρα τις Μπαχάμες στην επανεμφάνιση του Γιάννη

Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn είπε στη Mirror πως ο πρίγκιπας Χάρι αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα, καθώς δεν έχει βάση στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού του έγινε έξωση από το Frogmore Cottage μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του «Spare».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη γιορτάζει την αποφοίτηση του γιου της με υπερηφάνεια και χαρά

Παπαγάλος σε ξεκαρδιστικό ανέκδοτο: Ο παπάς και ο Δεσπότης