Το Γαλάτσι “σείστηκε” στον μεγάλο τελικό του Survivor: Η ανατρεπτική είσοδος των τριών φιναλίστ

Αυτός είναι ο τελευταίος χορός! Καλώς ήρθατε στον τελικό του Survivor” φώναξε ο Γιώργος Λιανός από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι. Για μια τελευταία φορά στις τηλεοπτικές μας οθόνες ήρθε το Survivor, τη νύχτα της Τετάρτης, σε ζωντανή μετάδοση από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, καλωσόρισε αρχικά το τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια τους τρεις φιναλίστ.
Συγκεκριμένα την Κατερίνα Δαλάκα, τον Φάνη Μπολέτση και τον Ντάνιελ Νούρκα. Οι τρεις επιζώντες παίκτες του φετινού κύκλου που είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το μεγάλο τρόπαιο του Survivor. Στο τέλος, ένας από αυτούς θα κατακτούσε τον τίτλο του μεγάλου νικητή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
«Αυτός είναι ο τελευταίος χορός! Καλώς ήρθατε στον τελικό του Survivor» υπογράμμισε, αρχικά, ο Γιώργος Λιανός για να υποδεχθεί τους πρώην παίκτες που είδαμε αυτήν τη σεζόν στους αγωνιστικούς χώρους του Άγιου Δομίνικου. Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, το Άλσος Βεϊκου κυριολεκτικά… έκοψε την ανάσα όταν οι τρεις φιναλίστ έκαναν την είσοδό τους.
«Ας υποδεχτούμε τους τρεις φιναλίστ! Η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, πριν οι τρεις φιναλίστ κατεβούν από τις εξέδρες με προορισμό την κεντρική σκηνή, για να ξεκινήσει επίσημα ο μεγάλος τελικός του Survivor 2024.

Written by admin

Γνωστή «καυτή» τραγουδίστρια πήγε διακοπές με ποδοσφαιριστή στην Ίμπιζα (ΦΩΤ0)

Συλληφθείσαν πατέρας και γιος για εκβιασμό της οικογένειας του θρυλικού Γερμανού πιλότου