Το Πρωινό: To φτηνό «κόλπο» της Σκορδά και η ατάκα Λιάγκα για να κάψουν την Λασκαράκη

Spoilers

«Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει… κανείς δεν θα σου απαντήσει». Αυτό το παλιό λαϊκό άσμα της Ελίνας Κωνσταντοπούλου τραγουδούν περιπαικτικά κάποια στα στούντιο Κάππα του ΑΝΤ1 καθώς ενώ το παρασκήνιο οργιάζει για την επόμενη σεζόν σχετικά με την πρωινή ζώνη του καναλιού προς το παρόν υπάρχει «σιγή ιχθύος» όσον αφορά στο ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά και τους λόγους σας τους έχω γράψει πολλές φορές απ’ την αρχή της σεζόν.

Βέβαια να επαναλάβω πως τα νούμερα τηλεθέασης έχουν ανέβει σε σχέση με πέρσι όμως και στο κανάλι αλλά και στους διαφημιστές για διαφορετικούς λόγους στην κάθε περίπτωση το προϊόν δεν είναι ελκυστικό…

Ο Λιάγκας πολύ πονηρά έχοντας απέναντί του την Βάσω Λασκαράκη την ρώτησε γιατί δεν προχώρησε σε παρουσίαση καθημερινής εκπομπής και όταν εκείνη με ειλικρίνεια είπε τους λόγους ο Λιάγκας της πέταξε το καρφί πως είναι πολύ καλή με άποψη και ευγλωττία όμως θα πρέπει να λυθεί και να είναι πιο άνετη…

To φτηνό «κόλπο» της

Λίγοι το έπιασαν… Γιατί αυτή η στιχομυθία; Το όνομα της Λασκαράκη υπάρχει στη λίστα με τους υποψήφιους διάδοχους του ζεύγους πολύ βέβαια πιο χαμηλά σε σχέση με άλλα ονόματα όπως π.χ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και κάπως έτσι Λιάγκας και Σκορδά προσπάθησαν να «κάψουν» την υποψηφιότητα Λασκαράκη. Μαθαίνω πως ο Λιάγκας δεν σκοπεύει να κάνει καμία κίνηση από πλευράς του για συνάντηση με το κανάλι σε αντίθεση με την Σκορδά που θα την επιδιώξει μέσα στον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχει φως αυτή τη στιγμή εκτός εάν όλες οι άλλες συζητήσεις που γίνονται στα κρυφά καταλήξουν σε ναυάγιο…

Spoilers

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό … Σε λίγο καταιγίδες και λασποβροχές

Spoilers

Ο καιρός στη Μακεδονία και στη Θράκη