Το «δώρο» ανεκτίμητης αξίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα στην εγγονή της, Σαρλότ

Μπορεί να κληρονομήσει την περιζήτητη τιάρα Σπένσερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το New Idea αναφέρει ότι ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ μπορεί να μην βρίσκεται στις πρώτες θέσεις για τη διαδοχή του θρόνου, θεωρείται, όμως, σίγουρη κληρονόμος για κάποια από τα πιο περιζήτητα κοσμήματα που είχε κάποτε η εκλιπούσα γιαγιά της, η αγαπημένη πριγκίπισσα Νταϊάνα. Οι γνώστες του παλατιού διακηρύσσουν ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, η νεαρή πριγκίπισσα Σάρλοτ θα έχει όντως την «επιλογή της από τα κοσμήματα του παλατιού», που είναι ένα αρκετά εξωφρενικό «προνόμιο».

Η μικρή πριγκίπισσα -που αναφέρεται χαϊδευτικά ως «Lottie», σύμφωνα με το Town & Country είναι η πρώτη εγγονή της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα της Ουαλίας και η πρώτη στη σειρά για να κληρονομήσει την περίφημη τιάρα Σπένσερ -την οποία φόρεσε την ημέρα του γάμου της με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο (σημερινό βασιλιά Κάρολο Γ΄) και κράτησε μετά το διαζύγιό τους.

Αυτή τη στιγμή, η περίφημη τιάρα βρίσκεται υπό τη φροντίδα του Καρόλου, 9ου κόμη Σπένσερ, ο οποίος είναι αδελφός της Νταϊάνα. Ο κόμης είναι ο θείος του πρίγκιπα Ουίλιαμ από τη μητέρα του και, ως εκ τούτου, οι δύο τους έχουν ήδη συζητήσει ανοιχτά την προοπτική να χαρίσουν στην πριγκίπισσα Lottie την τιάρα Σπένσερ, έχοντας λίγο πολύ συμφωνήσει να το κάνουν, όπως αναφέρει το grunge.com.

Μάλιστα, ένας ανώνυμος insider του παλατιού φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το New Idea, ότι «Ο Ουίλιαμ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο θείος του έχει τις δικές του κόρες, αλλά οι δυο τους έχουν συμφωνήσει ότι το εμβληματικό κομμάτι της πριγκίπισσας Νταϊάνα ανήκει στην πρώτη της εγγονή».

Σπάνιο στιγμιότυπο: Γιάννης και Εριέττα Λάτση μαζί με την πριγκίπισσα Νταϊάνα (photo)

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο από τη συνάντηση της πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Γιάννη και την Εριέττα Λάτση, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Έλενα Μακρή- Λυμπέρη. Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο κρυφός εραστής της.

Όπως εξηγεί η ίδια στην ανάρτησή της, η οικογένεια Λάτση διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια των Windsor.

Γράφει η Έλενα Μακρή-Λυμπέρη: «Η πριγκίπισσα Diana συναντά τον Γιάννη και την Εριέττα Λάτση σε μια σπάνια φωτογραφία από το αρχείο του Elena’s Diary. Η οικογένεια Λάτση διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τους Windsor εδω και δεκαετίες. Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος είχαν φιλοξενηθεί αρκετές από τον μεγάλο Έλληνα εφοπλιστή στη θαλαμηγό της οικογένειας».

Eurovision 2023 – Ναταλία Γερμανού: “Ντρέπομαι να σε δω στα μάτια, δεν έχω μούτρα”

Για χρόνια ήταν άρρωστη μέχρι που της έβαλαν μια κρυφή κάμερα στο έντερο – Αυτό που είδανε ήταν πολύ περίεργο