Το ατόπημα της παίκτριας στο First Dates: “Δεν την ξέρω καν τη Μαρινέλλα”

Η Μαρινέλα, ο Γιάννης Πάριος και η… Σουηδική Αραβία “τρέλαναν” το κοινό του First Dates.

Ο Μίλτος και η Μαρία συναντήθηκαν στο First Dates το βράδυ της Πέμπτης (27/6), αναζητώντας μία ευκαιρία στον έρωτα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχθηκε το νεαρό ζευγάρι στο εστιατόριο του παιχνιδιού, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωριστούν και να κάνουν το επόμενο βήμα. Ήταν μια βραδιά γεμάτη από ανατροπές και αστείες στιγμές που ξεσήκωσαν το κοινό.

Ωστόσο, ορισμένες ατάκες που ακούστηκαν από την 21χρονη Μαρία προκάλεσαν αίσθηση στα social media, μερικές από τις οποίες αφορούσαν στη Μαρινέλλα και στη… «Σουηδική Αραβία». Το γεγονός αυτό δημιούργησε αντιδράσεις και γέλιο στους θεατές του First Dates.

Η Μαρία απάντησε σε μια ερώτηση για τα αγαπημένα της μέρη, αναφέροντας μεταξύ άλλων τη Σουηδική Αραβία. Αυτή η απάντηση προκάλεσε γέλιο και σχόλια στα social media, με ορισμένους να αναρωτιούνται για την ύπαρξη μιας τέτοιας χώρας.

Η Μαρία επίσης δεν φάνηκε να γνωρίζει τη Μαρινέλλα, μια διάσημη τραγουδίστρια, προκαλώντας ακόμα περισσότερο γέλιο στο κοινό. Η αντίδραση του παρτενέρ της και η αντιπαράθεση μεταξύ τους έκανε την εκπομπή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα για τους θεατές.

Συνοψίζοντας, η εμφάνιση του Μίλτου και της Μαρίας στο First Dates ήταν γεμάτη από αστείες, αλλά και απρόβλεπτες στιγμές που έκαναν το κοινό να γελάει και να σχολιάζει. Μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για τους θεατές του First Dates.

Written by admin

Εξιτήριο από το Νοσοκομείο: Η αποχώρηση της μετά το ατύχημά της

Η Μις Σλοβακία ξεσηκώνει το Euro 2024