Το ατίθασο πρόβατο που κρύφτηκε για 6 χρόνια από τους ιδιοκτήτες του για να μην το κουρέψουν

Αυτός είναι ο Σρεκ, το πρόβατο με το πολύ πετυχημένο όνομα που δραπέτευσε από το κοπάδι του και κρύβονταν για έξι ολόκληρα χρόνια.

Γιατί το έκανε; Ο λόγος είναι πολύ απλός.. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους ο Σρεκ δεν ήθελε να κουρευτεί και το πέτυχε, βρίσκοντας καταφύγιο σε μια σπηλιά της Νέας Ζηλανδίας!

yk2sj-shrek-sheep

provato_27kg_3

Όταν τελικά οι ιδιοκτήτες του κατάφεραν να τον βρουν εντελώς τυχαία το 2004, δεν ήταν σίγουροι ότι αυτό που έβλεπαν ήταν το χαμένο τους πρόβατο. Για την ακρίβεια δεν ήταν καν σίγουροι ότι αυτό που βρήκαν ήταν ένα πρόβατο.

72535

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “σύγχρονος γεωργός”, όταν οι ιδιοκτήτες του τον κούρεψαν (δυστυχώς για τον Σρεκ τελικά δεν μπόρεσε να το αποφύγει), εξοικονόμησαν αρκετό μαλλί για την παραγωγή 20 ανδρικών κοστουμιών.o6el6-shrek-3

PROVATO

Και κάπου εδώ τίθεται το ερώτημα.. Αν ένα πρόβατο δεν κουρευτεί, το τρίχωμα του συνεχίζει αυξάνεται;

Η απάντηση είναι ναι, αλλά μόνο αν το πρόβατο είναι εξημερωμένο. Τα χαριτωμένα αυτά ζώα εξελίσσονται με βάση τον τρόπο που τους συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Τα άγρια ξαδέρφια τους εξακολουθούν να χάνουν το μεγαλύτερο μέρος από το τρίχωμά τους κάθε χρόνο.

30dam-shrek-4

Ίσως ο Σρεκ συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια και επεδίωξε να βρεθεί. Ίσως το τρίχωμα του να τον ζέσταινε υπερβολικά ή να του κάλυπτε τα μάτια με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει.

Κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει με βεβαιότητα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μόλις ο Σρεκ απαλλάχθηκε από το τρίχωμα του, είχε ένα τεράστιο χαμόγελο!

via

10 πλαστικές επεμβάσεις σκέτη καταστροφή.. Με την 9 θα τρομάξετε

Μπαμπινιώτης: «Το σχολείο είναι άχρηστο. Τα παιδιά το τελειώνουν και δεν θυμούνται τίποτα»