Το απρόσμενο ρεκόρ στο Survivor που άφησε άφωνο τον Γιώργο Λιανό

Ένα απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο Survivor. Ο αγώνας ανάμεσα στους Κόκκινους και τους Μπλε ήταν γεμάτος εντάσεις και συγκρούσεις, ενώ τα πνεύματα θερμάθηκαν επίσης εντός των ομάδων.

Αρχικά, πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Σταμάτης προκάλεσε αντιδράσεις στην ομάδα του με τα σχόλια που έκανε για τον υποψήφιο προς αποχώρηση. Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Φάνη και του Χριστόφορου στη διάρκεια του αγώνα, όταν ο πρώτος νιώθηκε προσβεβλημένος από έναν χαρακτηρισμό.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού, η Ασημίνα είχε έντονο καβγά με τον James και τον Φάνη και αποχώρησε έξαλλη από το πλατό, αρνούμενη να ψηφίσει. Αυτό ήταν μια ασυνήθιστη κίνηση, καθώς συνήθως όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στην ψηφοφορία.

Τελικά, η υποψηφιότητα της Άιρα έθεσε εκτός τον Σταμάτη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει την Ιωάννα στη ψηφοφορία αποχώρησης. Οι Μπλε ψήφισαν την Χρύσα ως τρίτη υποψήφια, συμπληρώνοντας τη λίστα των υποψηφίων για αποχώρηση στο Survivor. Αυτά ήταν τα σημαντικότερα συμβάντα που σημειώθηκαν σήμερα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Written by admin

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας του

Νέα εξέλιξη μετά τη χειρουργική επέμβαση του Βασίλη Πορφυράκη στο νοσοκομείο