Σχέσεις: Το απόλυτο μυστικό για να κάνετε το καλύτερο σεx της ζωής σας … «Καuτή» influencer αποκαλύπτει

Το μυστικό που εγγυάται το καλύτερο σεξ της ζωής σας, ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε η instagrammer, η οποία ασχολείται με θέματα του σεξ, Jana Hocking .

«Το παρατήρησα για πρώτη φορά όταν άρχισα να λέω ‘πες μου ένα σκοτεινό μυστικό’ στους followers μου στο Instagram, κάθε Δευτέρα βράδυ για να λυτρωθώ από τη βαρεμάρα που νιώθω για την έναρξη της εβδομάδας» λέει η Hocking.

«Αρχικά, οι ακόλουθοί μου ήταν λίγο ντροπαλοί στο να εξιστορούν τα μυστικά τους, οπότε βρήκα μια εφαρμογή που εγγυάται απόλυτη ανωνυμία σε οποιονδήποτε μπορεί να δημοσιεύσει τις σεξουαλικές εξομολογήσεις του. Τότε ήταν που άρχισαν να έρχονται τα αληθινά μυστικά και πολλά από αυτά είχαν ένα θέμα. Βλέπετε, φαίνεται ότι πολλοί από τους followers μου έχουν σχέσεις, ή τουλάχιστον είχαν σχέσεις, και όλοι είπαν το ίδιο πράγμα: ‘Είναι το καλύτερο σεξ που έκανα ποτέ!’».

«Όταν εμβάθυνα στις ιστορίες τους περισσότερο, συνειδητοποίησα ότι το μοναδικό πράγμα που το έκανε το σεξ καλύτερο ήταν το κρυφό, γνωρίζοντας ότι έκαναν κάτι παράνομο, ο κίνδυνος να πιαστούν και το πάθος που έδιναν για να τα καταφέρουν, το έκαναν καλύτερο» αναφέρει.

Μια ιστορία από τα παλιά…

«Με έκανε να θυμηθώ μια φορά, πριν από πολλά χρόνια, που ενέδωσα σε μια περιπέτεια και συνειδητοποίησα ότι είχαν δίκιο. Όταν μπαίνει η καθημερινότητά στη σχέση σας, μπορεί να γίνει λίγο μονότονο. Ξέρεις ότι τις Τρίτες θα φτιάχνεις τάκος και θα βλέπεις το Survivor, τις Παρασκευές είναι πίτσα και βραδιά ταινίας. Έχετε δει τον σύντροφό σας να κλάνει, να ροχαλίζει και να αφήνει τα γένια του στο νεροχύτη. Η ζωή είναι ωραία, αλλά λείπει αυτή η ‘σπίθα’» υπογραμμίζει και συμπληρώνει:

«Τότε κάποιος στη δουλειά, στο μπάρμπεκιου ενός φίλου ή στο γυμναστήριο αρχίζει να σε φλερτάρει και θυμάσαι πόσο διασκεδαστικό ήταν να αποκτάς ‘πεταλούδες’. Να νιώθεις ποθητός. Να ανυπομονείς να δεις κάποιον ξανά, και είναι σαν να χτίζεται μια μικρή φωτιά μέσα σου. Αρχίζεις να λαχταράς όλο και περισσότερο να τον δεις. Πριν το καταλάβετε, έχετε πιει πάρα πολλά ποτά… Έχεις λίγη περισσότερη γενναιότητα με την βοήθεια της τεκίλα και ξαφνικά έχεις ενδώσει στις επιθυμίες σου…»

«Ξυπνάτε την επόμενη μέρα με απόλυτο τρόμο στο στομάχι σας, αλλά μετά από λίγες ώρες, νιώθετε ένα περίεργο συναίσθημα ενθουσιασμού. Η ζωή έγινε λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Προτού το καταλάβετε, συναντιέστε σε πάρκινγκ για να κάνετε σεξ, αποθηκεύοντας ο ένας τα ονόματα του άλλου στο τηλέφωνό σας με διαφορετικά ψευδώνυμα. Ξαφνικά ο ‘Τζος’ γίνεται ‘Λούσι’, έτσι ο σύντροφός σας δεν θα υποψιαστεί ποτέ τίποτα. ‘Ποιος σου στέλνει μήνυμα;’ ‘Ω, η Λούσι είναι από τη δουλειά’. Είναι δύσκολο να το παραδεχτείς, αλλά μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε ότι σου επιτρέπουν να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου, γιατί δεν είναι μόνο το σεξ, είναι και τα πάντα γύρω από αυτό. Ο σχεδιασμός, η μυστικότητα, η παρανομία όλων αυτών» λέει.

Αξίζει;

Σίγουρα, μπορεί να είναι το καλύτερο σεξ που είχατε ποτέ στη ζωή σας, αλλά μαζί του έρχεται ο μεγαλύτερος πόνος που θα νιώσετε ποτέ στη ζωή σας καθώς βλέπετε την καρδιά του συντρόφου σας να σπάει μπροστά σας, καθώς περνάτε μήνες, ή πιθανώς χρόνια, προσπαθώντας να κερδίσετε ξανά την εμπιστοσύνη τους, καθώς βλέπετε την οικογένειά σας να χωρίζεται.

Ξαφνικά θα λαχταράτε εκείνες τις βραδιές ταινιών της Τρίτης και της Παρασκευής του Taco με το άτομο που χαλάσατε. Επειδή από την πείρα και από τις πολυάριθμες σχέσεις που βλέπουμε να αναφέρονται στα μέσα ενημέρωσης καθημερινά, η αλήθεια συνήθως βγαίνει στο φως και αξίζουν οι αηδίες στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων;

Πρέπει να το σκεφτείς πραγματικά…

Άντρες – Γυναίκες / σχέσεις: Ποιοι σκέφτονται περισσότερο το σεx και έχουν ακόρεστη λίμπιντο

Κατερίνα Κουβουτσάκη: Πέταξε το στέμμα της Star GS Hellas 2021 και έγινε πρωταγωνίστρια σε ροζ video