Μαρία Σολωμού: Το ανύπαρκτο μαγιό της Σολωμού προκαλεί «εγκεφαλικά»!

Απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της τηλεόρασης και του θεάτρου είναι και η Μαρία Σολωμού, η εντυπωσιακή μελαχρινή ηθοποιός που ακόμα και στα 47 της χρόνια καθηλώνει τους πάντες με τις εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές.

Με μια μεγάλη καριέρα στο βιογραφικό της, η Μαρία Σολωμού είναι μία πολύ ταλαντούχα ηθοποιός και δυναμική γυναίκα .Σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολέγιο. Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός ενώ στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά αλλά και θεατρικά έργα. Πέρα από πολύ γνωστή και έμπειρη τηλεοπτική, θεατρική και …

κινηματογραφική ηθοποιός είναι και μία από τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης.

Άκρως γοητευτική και εντυπωσιακή, με ένα ιδιαίτερο μοναδικό στυλ, που σίγουρα σε συναρπάζει. Σε προκαλεί να την δεις και να την ξαναδείς, να την ακούς και κυρίως να τη θαυμάζεις.

Έχει ένα ξεχωριστό ταλέντο και τρέλα που σίγουρα δεν βρίσκεις αλλού. Η μελαχρινή ηθοποιός αποτελεί μία από τις φαντασιώσεις του ανδρικού πληθυσμού και σίγουρα δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τα…προσόντα που διαθέτει!

Εύη Δαέλη: Η μικρή Φίφη από το “Ευτυχισμένοι μαζί” μεγάλωσε και ανέβασε καυτή φωτογραφία χωρίς εσώρουχο

μαγιο

Νίκος Ευαγγελάτος: Βγάζει το κοστούμι και βάζει το μαγιό – φωτο