Το «αντίο» της Τζένιφερ Άνιστον στον Μάθιου Πέρι: «Ξεκουράσου αδελφούλη – Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα»

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μια ανάρτηση την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να τιμήσει τη μνήμη του φίλου της και συμπρωταγωνιστή στα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι.

Η Άνιστον, μετά τις δημοσιεύσεις της Κόρτνεϊ Κοξ και του Ματ Λε Μπλανκ, κατέφυγε και εκείνη στο Instagram για να εκφράσει τα συναισθήματά της για τη μεγάλη απώλεια.

Αρχικά, έγραψε: «Ωχ, αυτό έχει πονάει βαθιά… Το να πρέπει να αποχαιρετήσω τον Μάτι μας ήταν ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει. Όλοι βιώνουμε την απώλεια σε κάποιο σημείο της ζωής μας. Απώλεια ζωής ή απώλεια αγάπης.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Το να είσαι σε θέση να μείνεις πραγματικά σε αυτή τη θλίψη σου επιτρέπει να νιώσεις τις στιγμές της χαράς και της ευγνωμοσύνης που έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και εμείς τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν τόσο πολύ μέρος του DNA μας.

Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια επιλεγμένη οικογένεια που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποια θα ήταν η πορεία μας».

Και συνέχισε: «Για τον Μάτι, ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Όπως έλεγε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το “γέλιο” νόμιζε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει ακριβώς αυτό.

Μας έκανε όλους να γελάσουμε. Και γέλασε πολύ. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, μελετούσα τα κείμενά μας μεταξύ μας. Γελούσαμε και κλαίγαμε και μετά ξαναγελούσαμε. Θα τα κρατήσω για πάντα. Βρήκα ένα μήνυμα που μου έστειλε από το πουθενά μια μέρα. Τα λέει όλα. (Δείτε τη δεύτερη διαφάνεια…)».

Τέλος, ολοκληρώνοντας είπε: «Μάτι, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι τώρα είσαι τελείως γαλήνιος και εκτός οποιουδήποτε πόνου. Σου μιλάω κάθε μέρα… μερικές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούσω να λες “θα μπορούσες να ΕΙΣΑΙ πιο τρελός;”. Ξεκουράσου αδελφούλη. Πάντα μου έφτιαχνες τη μέρα…».

 

# Μάθιου Πέρι # Τζένιφερ Άνιστον

Πηγή

Latest

Ανεκπλήρωτος έρωτας για τον Σπύρο Μπιμπίλα: «Είμαι εδώ και χρόνια κολλημένος με έναν… Δεν υπάρχει ανταπόκριση! Την ώρα που κάνω μπάνιο…» (Vid)

Logo

Ανέκδοτο έπος με ξανθιές: “Μου χτυπάν το κουδούνι και με…”