Ανέκδοτο: Το νεκρό πουλί με τις διακοσμητικές μπάλες …! Τρελό γέλιο

Μια οικογένεια κάθεται στο τραπέζι για το βραδινό φαγητό. Ο γιος ρωτά τον πατέρα του. -Μπαμπάς, πόσα είδη από γυναικεία στήθη υπάρχουν; Ο πατέρας, έκπληκτος, απαντά:

-Γιε μου υπάρχουν τρία είδη στήθη ανάλογα με την ηλικία της γυναίκας. Στα 20 χρόνια, τα στήθη των γυναικών είναι όπως τα πεπόνια, στρογγυλά και στητά. Στα 30 και στα 40, είναι όπως τα αχλάδια, εξακολουθούν να είναι όμορφα αλλά είναι και λίγο πεσμένα. Μετά από τα 50, είναι σαν τα κρεμμύδια. -Τα κρεμμύδια; -Ναι, τα βλέπεις και βάζεις τα… κλάματα! Αυτό εξαγρίωσε τη σύζυγο και την κόρη που άκουγαν. (Ανέκδοτο: Σωστή ερώτηση).

Λέει λοιπόν η κόρη στη μαμά: -Μαμά, πόσα είδη από ανδρικά «πουλιά» υπάρχουν; Η μητέρα, έκπληκτη, χαμογελά κοιτάζει την κόρη της και απαντά: -Κόρη μου υπάρχουν τρία είδη «πουλιά» ανάλογα με την ηλικία του άντρα. Στα 20, το «πουλί» είναι σαν την βελανιδιά, γερό και σκληρό. Στα 30 και στα 40 του, είναι σαν την λυγαριά, εύκαμπτο αλλά αξιόπιστο. Μετά τα 50 του, είναι σαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο. -Σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο; – Ναι, νεκρό από τη ρίζα και με τις μπάλες…

Σασμός spoiler 2ος Κύκλος spoiler: Το σχέδιο φωτιά του Ευθύμη

Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, ¨Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου΄΄