Menu

Το Amazon ετοιμάζει νέο site με χαμηλές τιμές για να ανταγωνιστεί τις Temu και Shein

Η τεράστια ανάπτυξη που βιώνουν η Shein και η Temu σε όλες τις αγορές του πλανήτη φαίνεται ότι έχει εντυπωσιάσει τους μεγάλους παίκτες της αγοράς. Έτσι, οι κυρίαρχοι στον τομέα των online αγορών, όπως η Amazon, ετοιμάζουν τις απαντήσεις τους.

Σύμφωνα με άρθρο του ιστότοπου The Information, η Amazon ετοιμάζει ένα ειδικό site με μεγάλες εκπτώσεις σε κατηγορίες προϊόντων όπως τα ρούχα, τα είδη σπιτιού και τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Amazon είναι σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με εμπόρους για να ολοκληρώσει όλες τις σχετικές συμφωνίες μέχρι το καλοκαίρι και να ξεκινήσει τη λειτουργία του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος της μέσα στο καλοκαίρι.

Όλα τα προϊόντα αναμένεται να προέρχονται από την Κίνα και θα παραδίδονται στον τελικό καταναλωτή σε μια χρονική περίοδο που θα φθάνει περίπου στις 10 ημέρες.

Η εταιρεία θα εστιάσει ιδιαίτερα στην αγορά της Αμερικής, αλλά θέλει επίσης να ανταγωνιστεί κυρίως στις αγορές όπου βλέπει τις δύο ανταγωνιστικές πλατφόρμες να κυριαρχούν στις εκπτώσεις.

Written by admin

Exit mobile version