Menu

Το 2Night Show: Οι αποκαλύψεις των Πέτρου Γαϊτάνου και Θεόδωρου Παπακώστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Το βράδυ της Δευτέρας, στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show τον Θεόδωρο Παπακώστα. Ο διάσημος αρχαιολόγος έρχεται στο πλατό για να ανταλλάξει ρόλους με τον Γρηγόρη και να του κάνει ερωτήσεις γνώσεων με έντονο ιστορικό ενδιαφέρον. Από το Μαντείο των Δελφών έως τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, θα ανασύρει μυστικά από το παρελθόν. Τέλος, ο εκδότης του Archaeostoryteller παρουσιάζει ένα νέο βιβλίο δραστηριοτήτων για παιδιά, που αλλάζει την άποψή μας για τα activity books.

Στο The 2Night Show, επίσης, ο Πέτρος Γαϊτάνος θα είναι καλεσμένος του Γρηγόρη. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκαλύπτει απροσδόκητες πτυχές της ζωής του και μιλά για την πίστη του και την εκκλησιαστική μουσική. Πώς είναι η καθημερινότητά του και γιατί αποφάσισε να ταξιδέψει μόνος του σε 11 χώρες της Ευρώπης; Τέλος, μιλά για το τραγούδι του «Το Μήλο» και τη συμμετοχή του στη Eurovision.

Μη χάσετε την εκπομπή The 2Night Show, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1. Όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν εκεί!

Written by admin

Exit mobile version