Τιτίκα Στασινοπούλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μεγάλωσε με μεγάλη πίκρα στην καρδιά»

Η Τιτίκα Στασινοπούλου είναι από τις γυναίκες που έβαλαν τη σφραγίδα τους στο ελληνικό σινεμά, στο θέατρο και στην τηλεόραση, χωρίς ποτέ να γίνει «πρωταγωνίστρια».

Η «πικάντικη» παρουσία της, το χιούμορ και ο δυναμισμός της στην σκηνή την έκαναν υπολογίσιμη δύναμη γι’ αυτό και ήταν περιζήτητη και έπαιξε με τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz.

Μιλώντας σήμερα στο «Mega καλημέρα» η ηθοποιός απέδειξε πως παραμένει το ίδιο «αδάμαστο» πνεύμα αντιλογίας που γνωρίσαμε μέσα από τις εμφανίσεις της.

Για την προσωπική ζωή της παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε που δεν έκανε δεύτερο παιδί λόγω ενοχών που ένιωθε για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της που την κρατούσαν μακριά από τον γιο της πολλές ώρες.

Όμως, η σχέση της με τον γιο της, τη νύφη της και τα εγγόνια της είναι άριστη. «Όταν έμαθα ότι είχα καρκίνο η μεγαλύτερη αγωνία μου ήταν αν θα δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν» αποκάλυψε και δήλωσε ότι καλύτερη πεθερά από εκείνη δεν υπάρχει.

«Είμαι τέλεια ως πεθερά. Αγαπώ τη νύφη μου σαν να είναι κόρη μου» είπε και ξεκαθάρισε ότι ο γιος της είναι ο μόνος αρμόδιος για να αποφασίζει για τη ζωή του.

Η ερωτική απογοήτευση και η απιστία δεν είναι έννοιες άγνωστες στην Τιτίκα Στασινοπούλου. Όπως είπε, και απογοητεύσεις έζησε και την κεράτωσαν. Όμως, στον σύζυγό της βρήκε το αραξοβόλι της και ποτέ δεν θέλησε να «ξαναφτιάξει» τη ζωή της μετά τον θάνατό του.

«Τι είναι η ζωή μου να τη μπαλώσω; Άλλος Γιώργος (Παπαζήσης) δεν κυκλοφορεί. Ο άνδρας μου ήταν ένα σπάνιο ανδρικό είδος, δεν κυκλοφορεί. Δεν μου λείπει απλώς ο άνδρας μου, μου λείπει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε.

Για τον Στάθη Ψάλτη με τον οποίο συνεργάστηκε μια σεζόν στο Δελφινάριο, η ηθοποιός επανάλαβε για άλλη μια φορά ότι δεν της άρεσε. Όπως είπε, είχε κλείσει για να συμμετέχει σε ένα θίασο με τον Μουστάκα και τον Βέγγο. Όμως, όταν επέστρεψε από την Ιταλία όπου βρίσκονταν για γυρίσματα, στη θέση του Μουστάκα βρήκε τον Στάθη Ψάλτη.

«Εάν το ήξερα από πριν θα έλεγα “όχι” στη δουλειά» επανέλαβε η ηθοποιός που ποτέ δεν έκρυψε την αντίθεσή της στην «στάση ζωής» του συναδέλφου της.

Τέλος, η Τιτίκα Στασινοπούλου απάντησε και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Θεωρώ ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν μία δυστυχισμένη γυναίκα. Από το ξεκίνημα της ζωής της, που έχασε τον πατέρα της, όλα αυτά φανερώνουν ότι μεγάλωσε με μεγάλη πίκρα στην καρδιά. Αυτό δεν είναι καλή προίκα για τη ζωή. Πιστεύω ότι αγαπήθηκαν με τον Δημήτρη. Αυτός θεωρώ ότι την αγαπούσε φανατικά. Εκείνη τ αγαπούσε αλλά λιγότερο, κατά τη γνώμη μου, όχι όσο αυτός».

Πηγή:ieidiseis.gr

Latest

«Έσπασε» την σιωπη του ο Πάνος Μιχαλόπουλος – «Με έχουν πεθάνει 3 φορές – Αναστατώνουν τον γιο μου και τους δικούς μου» (vid)

Τρία ζώδια που βαριούνται αμέσως στις σχέσεις