Τις καμαρώνει από ψηλά: Τι κάνουν και πώς είναι σήμερα οι 2 κόρες της Μαλβίνας Κάραλη, 20 χρόνια μετά το θάνατό της (ΦΩΤΟ)

Τα βήματα της μητέρας τους ακολούθησαν οι δύο κόρες της Μαλβίνας Κάραλη ενώ της μοιάζουν και καταπληκτικά.

Η Μαλβίνα Κάραλη ήταν Ελληνίδα συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Οι πιο δημοφιλείς εκπομπές της ήταν το Mea Culpa (Seven), Μαλβίνα Live (ΣΚΑΪ), Μαλβίνα Hostess (MEGA), Μαλβίνα Ρίχτεν (STAR). Ο χαρακτήρας αυτών των τηλεοπτικών σόου, που συνήθως προβάλλονταν πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ήταν επιθεωρησιακός.

Οι κόρες της Μαλβίνας Κάραλη σήμερα αρθρογραφούν, γράφουν τις σκέψεις τους, αλλά και θέματα που τους κεντρίζουν το ενδιαφέρον στο διαδικτυακό ιστότοπο doctv.gr, που δημιούργησαν παρέα.

Η μικρότερη κόρη της Μαλβίνας Κάραλη, Μαριανίνα Πάτσα, αποφάσισε να μιλήσει για τη μητέρα της στα «Φιλελεύθερα» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, την μέρα συμπλήρωσης 18 χρόνων από τον θάνατό της.

– Η πρώτη ανάμνηση, που έχεις από τα παιδικά σου χρόνια μαζί της, ποια είναι; Δεν έχω ιδέα ποια είναι η πρώτη μου ανάμνηση από εκείνη. Τη θυμάμαι, όμως, να με αρπάζει και να με φιλά. Να με ντύνει με βικτωριανά ταφταδένια φορέματα. Να φτιάχνουμε μαζί μπισκότα βουτύρου και ιστορίες τρόμου με φανταστικά πλάσματα που ερωτεύονται ανάξιους θνητούς. Στην ενήλικη ζωή, αφήσαμε τα φανταστικά πλάσματα και φτιάχναμε συχνά ιστορίες εγκλήματος: για παράδειγμα, πώς να σκοτώσετε κάποιον, να τον εξαφανίσετε και να μην σας ανακαλύψουν ποτέ. Συνήθως, όλα αυτά, εν μέσω κάποιας αλχημείας στην κουζίνα.

– Κοιτώντας πια από απόσταση τον χρόνο, ήταν αντισυμβατικός νομίζεις ο τρόπος που σε μεγάλωσε; Η Μαλβίνα ήταν διαφορετική και ταυτόχρονα μαμά σαν όλες τις άλλες. Δεν θα καταλάβω ποτέ τι σημαίνει «συμβατικός» και «αντισυμβατικός» τρόπος να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου. Αυτό που είναι τέλειο για την αράχνη, είναι χάος για τη μύγα.

– Πού της έμοιασες, Μαριανίνα; Τι να πω… Μοιραζόμαστε DNA. Τη βρίσκω διαρκώς μπροστά μου. Σε μια σκέψη που θα κάνω, μια φράση που θα πω ή θα γράψω, ένα βλέμμα, μια αδιόρατη κίνηση των χεριών, τον τόνο της φωνής… Στα στοιχεία χαρακτήρα νομίζω πως της μοιάζω κυρίως στη συνενοχή που έχω με τους δικούς μου ανθρώπους. Αυτό το «θα ψευδομαρτυρήσω για σένα, θα γίνω υπασπιστής σου στον πετροπόλεμο». Και στην επιμονή/ εμμονή μου να ζω με πάθος.

Δείτε παρακάτω τη Μαριανίνα Πάτσα

Η Μελίτα Κάραλη από την άλλη, σε συνέντευξή της στο Downtown, είχε δηλώσει πως: «Δεν χρειάζεται να μιλάνε οι άλλοι για τη Μαλβίνα. Τώρα υπάρχει κάτι σχετικό να πω, και αυτό είναι: Ζήτω ο Μαλβινισμός! Ακούγεται σαν κίνημα. Κίνημα είναι. Πολλοί άγνωστοι φίλοι μας έλεγαν ότι πλέον απαλλοτρίωναν τα βιβλία της από τις δημόσιες βιβλιοθήκες, γιατί ήταν εξαντλημένα. Και στα καταστήματα βιβλίων με δεύτερο χέρι είναι μονίμως στο top 10. Συνεχίζουν τόσο επίμονα να την αναζητούν όσοι την αγάπησαν μέσα από ατάκες, λέξεις, βιβλία, φιλμ, μαλβινέζικες εκπομπές, που αποφασίσαμε με τη Μαριανίνα (σ.σ.: την αδερφή της) να κάνουμε μια εφ’ όλης της ύλης επανέκδοση του υλικού της».

-Για εμάς ήταν η μυθική Μαλβίνα, για εσένα η μαμά. Ήταν τρυφερή, συμπονετική, διδακτική;

«Διαφορετική. Μια μαμά σαν όλες τις άλλες».

-Τη βλέπεις στα όνειρα σου; Πώς είναι; Τι θυμάσαι από εκείνη; Τελευταία εικόνα; Μυρωδιά σαν…;

«Δεν τη βλέπω, της μιλάω. Όταν μας λείπει πολύ, με τη Μαριανίνα βλέπουμε στο youtube τα videos που την πιάνουν τα ανεξέλεγκτα γέλια στον αέρα. Αυτή είναι η πιο πραγματική Μαλβίνα που μπορούμε να έχουμε».

Δείτε παρακάτω τη Μελίτα Κάραλη

Πηγή: enimerotiko.gr

Χάιντι Κλουμ: Τόπλες στο Instagram η κόρη της, Λένι

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η 24χρονη καλλονή που… του έχει κλέψει την καρδιά;