Την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ θα ζητήσει η ΑΕΚ για τον εντός έδρας τελικό

Την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ θα ζητήσει η ΑΕΚ για τον εντός έδρας τελικό

Με δηλώσεις του στο “e-handball”, o διοικητικός ηγέτης της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης, αποκάλυψε την πρόθεση να αιτηθεί η Ένωση την παραχώρηση της κεντρικής σάλας του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων «Νίκος Γκάλης» για τον επί ελληνικού εδάφους τελικό με τη σουηδική Ίσταντς, EHF European Cup. Ήδη από τον Οκτώβριου του 2016 έχει υπογραφεί σύμβαση ανάμεσα σε Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ, για την αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν τον έναν εκ των δύο τελικών με την Ίσταντς, σε ακόμη μεγαλύτερη σάλα, αφού η «Γ. Κασιμάτης» δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τους τελικούς.

Η ΑΕΚ είχε αγωνιστεί στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, «Νίκος Γκάλης», και το 2018 και συγκεκριμένα στον επαναληπτικό τελικό με την Ποτάισα Τούρντα, όταν δηλαδή υπήρξε για πρώτη φορά φιναλίστ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην Ιστορία της.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης είπε αρχικά για την ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ μετά την πρόκριση στους διπλούς τελικούς του European Cup: «Τους θύμισα αυτό που τους είχα πει στον πρώτο αγώνα με την Γκορένιε, όταν μάλιστα είχα και τα γενέθλιά μου. Ότι δηλαδή αυτά τα παιχνίδια είναι για μεγάλους παίκτες και για μεγάλους άνδρες. Τώρα πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά και να πάρουμε το Ευρωπαϊκό».

Ο Παπασταμάτης συνέχισε λέγοντας: «Ήταν μια σπουδαία πρόκριση και ασφαλώς για εμένα προσωπικά μία μεγάλη δικαίωση. Παρότι στο πρώτο μέρος δεν πήγαμε καλά, η ομάδα είχε συνοχή και έβγαλε χαρακτήρα στο δεύτερο μισό».

Για τον τελικό με την Ίσταντς, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανέφερε: «Το πιθανότερο και το πιο λογικό είναι να ζητήσουμε την “ αίθουσα Νίκος Γκάλης” του ΟΑΚΑ για τον τελικό».

AΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

Βρείτε μας στο Twitter! Πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης »

Ένατη σερί νίκη για τους Νικς

Ένατη σερί νίκη για τους Νικς

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας η Χιμπέρνιαν

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας η Χιμπέρνιαν