Φαίη Σκορδά: Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ της Φαίη Σκορδά ΕΦΕΡΕ τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ! Βίντεο από τα βράδια στο σπίτι της.

Τη ΜΟΝΑΞΙΑ ΦΟΒΑΜΑΙ! Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ της Φαίη Σκορδά ΕΦΕΡΕ τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ! Βίντεο από τα βράδια στο σπίτι της. Η επόμενη μέρα ή πιο ακριβώς η επόμενη βραδιά, έφερα άλλον αέρα. Έφερε γυναικεία συντροφιά και ένα ακόμα κοριτσάκι γλυκύτατο παρέα, το οποίο η Φαίη Σκορδά ανέβασε με πολύ χαρά κάνοντας διάλογο μαζί της…

Τα Σάββατα της Φαίης Σκορδά άλλαξαν. Δείχνει βέβαια να θέλει παρέα πάντα. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μας έδειξε πως στο σπίτι φιλοξένησε δυο φίλους της. Αυτό το Σάββατο μας ανέβασε βίντεο να κάνει κουκούνιγκ με μια φίλη της με την οποία έτρωγαν…smarties καραμέλες.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η Φαίη Σκορδά ανέβασε ΒΙΝΤΕΟ με τον ΑΝΤΡΑ που κοιμήθηκε στο ΚΡΕΒΑΤΙ της!

Η γοητευτικότατη, η θυληκότατη παρουσιάστρια μας ξύπνησε απότομα σήμερα. Ποιος ήταν ο άντρας κάτω από τα σκεπάσματα της Φαίης Σκορδά; Η απάντηση στο σκανδαλιστικό βίντεο που ανέβασε η ίδια:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ!

Διαβάστε ακόμα: Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Αυτή είναι η… αλήθεια για τη σχέση τους ετά την τηλεοπτική επανασύνδεση του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά, πολλοί υποψιάστηκαν ότι η σχέση τους ίσως δεν είναι μόνο… επαγγελματική.

 

ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ.

Βέβαια κανένας από τους προαναφερόμενους δεν επιβεβαίωσε ή διάψευσε τις φήμες αλλά χθες το βράδυ η Φαίη «έκλεισε τα στόματα» σε όσους αμφισβητούσαν τη σχέση της με τον σύντροφό της.
Σε ένα insta story της χθες το βράδυ, η Φαίη Σκορδά δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία συγχαίρει μια εταιρεία.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ!

Στη συγκεκριμένη εταιρεία την οποία δημοσίευσε η Φαίη, είναι συνιδρυτής ο σύντροφος της, Νίκος Ηλιόπουλος.

ΕΤΣΙ, Η ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ «ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Έβγαλε την ΜΕΖΟΥΡΑ και την ΖΥΓΑΡΙΑ! Το ΑΚΡΙΒΕΣ ύψος, τα κιλά, η ηλικία και οι ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ της 1.Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1980 στο Κιλκίς όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Δημήτρης, είναι ακτινολόγος ενώ η μητέρα της, Εύα, διατηρεί κατάστημα υποδημάτων στην πόλη.

2.ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΕΡΦΟ, ΤΟ ΝΟΤΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

3.Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στην Ιταλία όπου σπούδασε αρχικά Κριτικός Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ως φοιτήτρια είχε καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο.

4.Ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα ως θεατρολόγος στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα εργαζόταν και στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

5.Το 2004, επιλέχθηκε για τη παρουσίαση της εκπομπής «Καλημέρα» στο Μακεδονία TV, η οποία ολοκληρώθηκε σε μια σεζόν.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΕΖΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ! ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΨΟΣ, ΤΑ ΚΙΛΑ, Η ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ

6.ΤΟ 2006, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ. ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ (2006-2010) ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ» ΣΤΟ ALTER

7. Πήρε μεταγραφή για το κανάλι MEGA, όπου μέχρι το 2013 παρουσίαζε από κοινού με τον τότε σύζυγο της, Γιώργο Λιάγκα, τη ψυχαγωγική εκπομπή «Πρωινό MOU». Ενδιάμεσα, το 2011, παρουσίασε μόνη της για μια σεζόν, την ολιγόλεπτη ενημερωτική εκπομπή «Mommy το παιδί μου κι εγώ».

8.Το καλοκαίρι του 2013, πήραν μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1 και για τις επόμενες τρεις σεζόν, παρουσίαζαν την ψυχαγωγική εκπομπή «Το Πρωινό». Από το 2016 μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει μόνη της την παρουσίαση.

9. ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 1,75
10. ΣΕ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ 58…
Η Φαίη έχει ένα καλλίγραμμο σώμα, αλλά ως γυναίκα μπορεί να πάρει κάνα δυο κιλάκια και έτσι κάνει διατροφή για να τα χάσει.Η Φαίη Σκορδά πρώτη φορά τόλμησε στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό να ανέβει στη ζυγαριά και έκανε και λιπομέτρηση!

Πόσα κιλά ζυγίζει η Φαίη Σκορδά; Η παρουσιάστρια έχει ύψος 1. 75 και σήμερα, 30 Σεπτεμβρίου δεν δίστασε να ανέβει στη ζυγαριά με αφορμή τον διαιτολόγο της, τον Κωνσταντίνο Ξένο και… έκανε και λιπομέτρηση.

Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ SHOWBIZ!

H Φαίη Σκορδά δεν μπαίνει εύκολα σε γλυκούς ή αλμυρούς πειρασμούς και προτιμά να τρέφεται με υγιεινά γεύματα και φυσικά το αποτέλεσμα της υγιεινής διατροφής αλλά και η συστηματική διατροφή τη δικαιώνει!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ!

Η ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ
«Τα μυστικά για να διαλέξεις το σωστό στηθόδεσμο», ήταν ένα από τα θέματα που παρουσίασε η Φαίη Σκορδά, στο «Πρω1νό», το πρωί της Παρασκευής.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής μάλιστα, μέτρησε στον «αέρα» της εκπομπής με μεζούρα το στήθος της, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές το νούμερο στηθόδεσμου που φοράει.

Άγριες Μέλισσες: Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του… εισαγγελέα, Σπύρου Σταμούλη

Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη: «Δεν είχα δει ούτε ένα Survivor πριν μπω στο παιχνίδι»