Τι γίνεται όταν το αγαπημένο σου θέαμα συνδυάζεται με μια θεϊκή γεύση;

Με τη νέα αθλητική σεζόν να ετοιμάζεται να ξεκινήσει και τη ζέστη να χτυπάει απανωτά κόκκινα, σκεφτήκαμε ότι η παρακολούθηση των αγαπημένων μας σπορ χρειάζεται κάτι δροσερό να τη συνοδεύει, κάτι που να την συμπληρώνει έτσι ώστε από απλή παρακολούθηση να γίνει μια next level εμπειρία απόλαυσης!

Και τι πιο δροσερό από το αγαπημένο γλύκισμα όλων των φυσιολογικών ανθρώπων (άρα και φιλάθλων); Το παγωτό. Και βέβαια το παγωτό Δωδώνη που με περισσότερες από 47 γεύσεις είναι η καταλληλότερη επιλογή για κάθε φίλαθλο που σέβεται τον εαυτό του (και την παρέα!)

Και επειδή τα αφιερώματα για φαβορί και αουτσάιντερ, για τους από ‘δω και τους από ‘κει θα πάνε σύννεφο από τους άλλους, εμείς θα επιχειρήσουμε ένα διαφορετικό, ιδιότυπο αφιέρωμα. Θα επιχειρήσουμε την αναζήτηση της απόλυτης απόλαυσης. Πρόκειται για την κοινή συνισταμένη των σπορ και της γεύσης. Εκεί που το ένα συνοδεύει το άλλο με απόλυτη αρμονία. Με τη χρήση της τεχνολογίας.

Για να το πετύχουμε αυτό βάλαμε στο μίξερ της τεχνητής νοημοσύνης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τόσο για τα σπορ όσο και για τις γεύσεις. Ομάδες, παίκτες, μεταγραφές, στατιστικά. Διοργανώσεις, σλόγκαν, πρωταθλήματα από διαφορετικές χώρες, ακόμα και διαφορετικά αθλήματα. Βάλαμε τις ώρες που διεξάγονται οι αγώνες, τα συναισθήματα που προκαλούν, ακόμα και τις καιρικές συνθήκες. Εκεί λοιπόν ο αλγόριθμος μας υπόδειξε το παγωτό. Αλλά πες ότι πολλοί από μας αυτό το περιμέναμε. Οπότε σε αυτό το σημείο ρίξαμε στο μίξερ κι όλα τα χαρακτηριστικά και συστατικά των θεϊκών γεύσεων Δωδώνη!

 

Με σκοπό λοιπόν να παρουσιάσουμε το ψυχογράφημα των φιλάθλων που αναζητούν την πραγματική απόλαυση, πάμε να δούμε ποιο από τα 6 τοπ πρωταθλήματα του πλανήτη, με ποιες και γιατί από τις 47 γεύσεις Δωδώνη, είναι απόλυτα ταιριαστά. Και ποια η λέξη-κλειδί που αναζητάς.

 

Ποιο πρωτάθλημα παρακολουθείς;

Premier League: Είσαι ένας λάτρης του Αγγλικού ποδοσφαίρου και της σύγχρονης τεχνολογίας. Λατρεύεις να παρακολουθείς τις πιο διάσημες ομάδες στον κόσμο να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε μία από τις πιο σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες διοργανώσεις του κόσμου. Είσαι επίσης ένας φιλόδοξος άνθρωπος και δε σου αρέσει καθόλου να χάνεις. Η αγαπημένη σου κατηγορία παγωτού είναι τα Sorbet. Είναι αναζωογονητική, γευστική και γεμάτη αισιοδοξία, όπως και εσύ.

Προτεινόμενες σορμπέ γεύσεις: Μάνγκο, μαύρη σοκολάτα, και μην παραλείψεις τη νέα sorbet Limoncello

UEFA Champions League: Είσαι ένας λάτρης της περιπέτειας και της συγκίνησης. Λατρεύεις να παρακολουθείς τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε μια διεθνή σκηνή. Είσαι επίσης ένας φιλόδοξος άνθρωπος και αγαπάς να κερδίζεις. Τα αγαπημένα σου παγωτά είναι τα Δωδώνη Parfaits. Είναι πλούσια, γευστικά και γεμάτα περιπέτεια, όπως και εσύ.

Προτεινόμενες παρφέ γεύσεις: Παρφέ Φιστίκι με πραλίνα φουντουκιού, Παρφέ Αμύγδαλο με σιρόπι σοκολάτας

NBA: Είσαι ένας λάτρης της δράσης και των συναρπαστικών στιγμών. Λατρεύεις να παρακολουθείς τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε μια κλειστή αίθουσα. Είσαι επίσης ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος και αγαπάς να κερδίζεις. Η αγαπημένη σου κατηγορία παγωτού είναι η Δωδώνη Chocolate love. Είναι πλούσια, απολαυστική , σοκολατένια και γεμάτη δράση, όπως και εσύ.

Προτεινόμενες σοκολατένιες γεύσεις: Chocolate & brownies, σοκολάτα με κομμάτια σοκολάτας, λευκή σοκολάτα με πραλίνα φουντουκιού

Diamond League (στίβος): Είσαι ένας λάτρης της ταχύτητας και της ακρίβειας. Λατρεύεις να παρακολουθείς τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο να τρέχουν, να πηδούν και να ρίχνουν σε ένα διεθνές πρωτάθλημα. Είσαι επίσης ένας λογικός άνθρωπος και αγαπάς να σκέφτεσαι τα πράγματα προσεκτικά. Η αγαπημένη σου κατηγορία παγωτού είναι η Classics. Είναι κλασική, αγαπημένη από όλους και γεμάτη ακρίβεια, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, όπως και εσύ.

Προτεινόμενες κλασσικές γεύσεις: καϊμάκι, φιστίκι, cream & cookies, Φράουλα, Μπανάνα

La Liga: Είσαι ένας λάτρης του ποδοσφαίρου και της ιστορίας. Λατρεύεις να παρακολουθείς τις πιο διάσημες ομάδες στον κόσμο να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε μία από τις παλαιότερες και πιο εμβληματικές διοργανώσεις του κόσμου. Είσαι επίσης ένας ρομαντικός άνθρωπος και αγαπάς να ονειρεύεσαι;. Η αγαπημένη σου κατηγορία παγωτού είναι η Yogurt. Είναι υγιεινή, γευστική και γεμάτη ιστορία και ρομαντισμό, όπως και εσύ.

Προτεινόμενες γιαουρτογεύσεις παγωτού με ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι: το μοναδικό –διαχρονικό nuts n berries yogurt, αλλά και το κλασσικό παγωτό γιαούρτι που ταιριάζει με όλα τα γαρνιρίσματα.

Euroleague: Είσαι ένας λάτρης του μπάσκετ και της Ευρώπης. Λατρεύεις να παρακολουθείς τις ιστορικές ομάδες από όλη την Ευρώπη να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε μία από τις πιο εξελισσόμενες και αγαπημένες διοργανώσεις του κόσμου. Είσαι επίσης ένας φιλελεύθερος άνθρωπος και αγαπάς την εξέλιξη και να γνωρίζεις νέους πολιτισμούς. Η αγαπημένη σου κατηγορία παγωτού είναι η Gourmet. Είναι μοναδική, γευστική και γεμάτη πολύπλοκη, όπως και εσύ.

Προτεινόμενες gourmet γεύσεις: Vanilla Caramel brownie, Μέντα με choco chips αλλά και οι νέες: η μοναδική Γκρι βανίλια Μαδαγασκάρης, η φίνα Pavlova, και η αριστοκρατική Crème Brulee

Το σίγουρο είναι ότι είσαι λάτρης των σπορ και ξέρεις ότι το αγαπημένο σου θέαμα πάει μαζί με «θεϊκό παγωτό» που το βρίσκεις εύκολα σε ένα από τα 48 καταστήματα Δωδώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Emilia Vodos: Με ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα μαγνήτισε όλα τα βλέμματα στη Μύκονο (VIDEO)

Ντέμι Μουρ: Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα και αποθεώνει την χώρα μας – «Παράδεισος»