Τι έγινε με το #MeToo στην Ελλάδα; Η επίδραση στον χώρο του θεάτρου.

“Κάποια πράγματα έπρεπε να συμβούν, αλλά το πήγαν πολύ μακριά με λάθος άτομα”, δήλωσε ο Μάνος Ιωάννου.
Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” με τον Αλέξη Μπαρτσώκα. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Πριν αρκετά χρόνια ρώτησα την Ελπίδα Νίνου πότε θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη και εκείνη μου απάντησε ότι δεν θα δουλέψω ποτέ μαζί του. Επικοινώνησα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και του ζήτησα να συμμετάσχω στην παράσταση “Ηλέκτρα” και έτσι συνεργαστήκαμε. Πέρασα καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη εκείνο το καλοκαίρι, ενώ όλοι περίμεναν να τσακωθούμε.
Αγαπώ πολύ τον Πέτρο Φιλιππίδη και είμαστε φίλοι εδώ και χρόνια. Δεν μπορώ να πιστέψω τέτοια πράγματα για το άτομο που γνωρίζω και αγαπώ, θα δούμε τι θα συμβεί στο Εφετείο. Ξαφνικά δεν επιτρέπεται να εκφράζουμε τη γνώμη μας, έχω χάσει εργασίες επειδή υποστήριξα πως είναι φίλος μου ο Πέτρος Φιλιππίδης», δήλωσε αρχικά ο Μάνος Ιωάννου.
Σχετικά με το κίνημα metoo, ο Μάνος Ιωάννου επεσήμανε: «Πού βρίσκεται το metoo αυτή τη στιγμή; Ήταν πολύ μοδάτο τότε. Κάποια πράγματα έπρεπε να συμβούν, αλλά το πήγαν πολύ μακριά με λάθος άτομα. Ας θυμηθούμε τι κάναμε στα 20 και στα 30 μας και μην εμφανιζόμαστε στα 50 να κατηγορούμε άλλους. Στην προσπάθειά μας να καθαρίσουμε το θέατρο, στοχεύσαμε στον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη; Δεν έχω καταλάβει πραγματικά τι ήθελαν να επιτύχουν. Αν κάποιος έχει κάνει αδικία, πρέπει να τιμωρηθεί δίκαια. Υποστηρίζω τις αποκαλύψεις, αλλά με τον σωστό τρόπο».

Written by admin

Η επιστροφή της γυναίκας στο σπίτι: Ένα κλώσιμο για τα παιδιά της

Πάσχα 2024: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή