Θύμα ξυλοδαρμού στην ΑΣΟΕΕ: Η αστυνομία άργησε δύο ώρες

Αγρια επίθεση έξω από την ΑΣΟΕΕ δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής ο δικηγόρος Εδουάρδος Κυπριωτάκης. Όπως κατήγγειλε το θύμα σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου το παραεμπόριο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όταν δέχτηκε την επίθεση από αλλοδαπούς. Παρόλο που ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ., η αστυνομία καθυστέρησε δύο ώρες για να φθάσει στο σημείο της επίθεσης.

«Μου επιτέθηκαν 10 άτομα, με έριξαν στο έδαφος, με κλωτσιές και μπουνιές» είπε το θύμα, προσθέτοντας ότι στόχος των δραστών ήταν να του αρπάξουν το κινητό με τα ντοκουμέντα για το παραεμπόριο.

«Έπρεπε η αστυνομία να έρθει τη στιγμή που κάλεσα. Δεν ήρθε. Εγώ θα ακολουθήσω τις δέουσες διαδικασίες» ξεκαθάρισε και πρόσθεσε ότι στόχος «δεν είναι να κινηθούμε εναντίον των μεταναστών, αλλά εναντίον του κράτους που ευθύνεται για την ανομία».

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ αλλά και άνδρες των ΜΑΤ που βρέθηκαν στο σημείο κατάσχεσαν εκατοντάδες απομιμητικά προϊόντα, τα οποία μεταφέρθηκαν με ειδικά οχήματα στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν περισσότερες από πέντε προσαγωγές ατόμων. Μερικοί από τους διακινητές όταν είδαν τους αστυνομικούς πρόλαβαν και κρύφτηκαν μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ, ΘΥΜΑ, ΑΣΟΕΕ

Ο Δημήτρης Σεβαστάκης απέσυρε την υποψηφιότητά του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πανελλαδικές 2019: Τα μαθήματα που διαγωνίζονται σήμερα στα ΕΠΑΛ