Ρούλα Κορομηλά: Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ που ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ… Το αυτοάνοσο που έχει…

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ που ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ! Υφίσταται εδώ και χρόνια ο αγώνας αυτός. Ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει. Εάν στεχοχωρηθέι πολύ, εάν δεν πάρει την αγωγή της…Αυτό το υπέροχο πλάσμα με το σπάνιο χαμόγελο και το έντονα δημιουργικό άγχος, μάλλον πάντα ήταν αυτό που έδειχνε και στην τηλεόραση. Και με το σώμα και με το μυαλό, σε διαρκή κίνηση.

 

Χωρίς να σαι γιατρός, ακούγονατς την ίδια ή όσα γράφτηκαν κατά καιρούς σαν διάγνωση στην σπάνια ασθένεια της Ρούλας Κορομηλά, βγάζεις αποτέλεσμα …. εξετάσεων, λες και τις έκανες όλες εσύ. Έπαθε αυτοάνοσο από το στρές ίσως και δύο δεκαετιών!

Μετά βέβαια, ακούς την ίδια να το περιγράφει, βλέπεις και την πολύχρονη προσπάθεια της να το ξεπεράσει…

Ποιο το σπάνιο πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει η Ρούλα Κορομηλά; Τι είναι η ασθένεια ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα;

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας της Ρούλας Κορομηλά, τις ψευδαισθήσεις και τα.. οράματα που την βασάνιζαν αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια. Τι έφερε την Ρούλα Κορομηλά κοντά στον θάνατο;

Η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στην τηλεόραση με ένα φοβερό σόου από το κανάλι του «Ε» και απέδειξε ότι έχει τσαγανό, μαγκιά και δύναμη να ξαναγυρίσει στην παλιά της δουλειά, δηλαδή στην παρουσίαση λαμπερών προγραμμάτων που τόσο άδοξα σταμάτησε πριν από χρόνια, όταν ακόμη δούλευε στην τηλεόραση του ALPHA.

Τι είχε συμβεί; Ποιο το σπάνιο πρόβλημα υγείας της Ρούλας Κορομηλά που την έκανε να τα βροντήξει όλα και να αποσυρθεί από παντού; Λίγοι το ξέρουν και η Ρούλα σπάνια μιλά γι’ αυτό το θέμα.

Η Ρούλα Κορομηλά το 2009 έκανε αγωγή στην real για ένα δημοσίευμα που αφορούσε στην ίδια και σε μια δήθεν μεταφορά της με ασθενοφόρο στο metropolitan απο υπερβολική χρήση…Botox.

Η λαμπερή παρουσιάστρια λοιπόν, αναγκάστηκε για να στηρίξει την αγωγή της να εξηγήσει τι ακριβώς είχε και για ποιο λόγο πήγε στο νοσοκομείο.

Στο απόσπασμα του δικογράφου, σύμφωνα με το youweekly, η Ρούλα Κορομηλά λέει οτι πάσχει από ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας με όνομα ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα, μια ασθένεια που τσακίζει το μυικό σύστημα με χορήγηση κορτιζόνης και με πολλές παρενέργειες.

Ας θυμηθούμε τι είχε πει η ίδια η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξη της σε τηλεοπτική εκπομπή για το πρόβλημα υγείας της:

 

«Είχα ένα πολύ σοβαρό αυτoάνοσο νόσημα, μια φλεγμονή του μυϊκού συστήματος που λέγεται πολυμυοσίτιδα», είπε η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας πως η ασθένεια αυτή προκαλεί εντονότατα προβλήματα στην κίνηση και γενικότερα σε όλο το σώμα.

Παρουσίασα προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα άρχισα να αισθάνομαι έντονη μυϊκή αδυναμία, αδικαιολόγητη κόπωση, απώλεια βάρους πόνους στις αρθρώσεις, δυσκολία στην αναπνοή με αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο Metropolitan τον Μάιο του 2007 όπου παρέμεινα για περίπου δύο μήνες.


Άμεσα μετά την εισαγωγή μου στο Νοσοκομείο, μου χορηγήθηκαν ενδοφλεβίως, υψηλές δόσεις κορτιζόνης και μετά από μία δαιδαλώδη διαδρομή με πολλές επώδυνες εξετάσεις που διήρκησαν περίπου 15 μέρες,…

…οι γιατροί μου κατέληξαν στη διάγνωση της ασθενείας μου, η οποία είναι το αυτοάνοσο νόσημα ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα.

Το νόσημα αυτό, αρκετά σπάνιο στην εμφάνιση του, χαρακτηρίζεται από φλεγμονώδεις αλλοιώσεις του μυϊκού συστήματος, είναι χρόνιο νόσημα με υφέσεις και εξάρσεις, μη θεραπεύσιμο και απαιτεί συνεχή και δια βίου ιατρική παρακολούθηση.

Αυτό σημαίνει συχνές εισαγωγές μου στα Νοσοκομεία για την θεραπευτική αγωγή η οποία, λόγω των ισχυρών φαρμάκων και υψηλών δόσεων τους, έχει πολλές και επίπονες παρενέργειες στον οργανισμό μου, όπως ενδεικτικά αδυναμία κίνησης και μυϊκούς πόνους.

Αυτό δεν φεύγει, υφίσταται κι εγώ προσπαθώ να το κρατάω σε μια ύφεση», πρόσθεσε η Ρούλα Κορομηλά και αποκάλυψε ότι για 3 χρόνια ακολουθούσε ενδοφλέβια αγωγή, η οποία της προκάλεσε έντονα οιδήματα στο σώμα και το πρόσωπο.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι η ζωή της δεν κινδυνεύει όσο προσέχει και δεν πιέζεται.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια απέδωσε στην ασθένεια της την «φουσκωμένη» εμφάνιση της στο «Greek Idol» και πρόσθεσε: «έπρεπε να το κάνω.

Άφησα την γυναικεία φιλαρέσκεια κατά μέρος και βγήκα στην σκηνή.

Αν και είχε τέσσερα χρόνια να πάει στη Μύκονο, η Ρούλα Κορομηλά τώρα λάμπει σαν παιδί, χαίρεται με τα άρωμα της θάλασσας, το αεράκι, τα χρώματά της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό DownTown, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για πρώτη φορά για τον εφιάλτη που έζησε.

Ποιο το πρόβλημα υγείας της Κορομηλά;

«Οι εφιάλτες σταμάτησαν εδώ και ένα χρόνο.

Έναν έβλεπα θα στον πω και δεν θα ξαναγυρίσω ποτέ μα ποτέ σε αυτόν σε συνέντευξη ή δημόσια κουβέντα. Τον εφιάλτη αυτόν τον έβλεπα τρία χρονιά.

Ρούλα Κορομηλά: Η μεγαλύτερη ΜΑΧΗ για τη ΖΩΗ της!!!

Ήταν ο ίδιος και ο ίδιος εφιάλτης. Πάντα περπατούσα μες στο σπίτι και πίσω μου, με ακολουθούσε μια γυναίκα. Η ίδια πάντα. Ήταν πίσω μου τις ώρες της ημέρας και ήταν πίσω μου τις ατελείωτες ώρες της νύχτας. Ήταν πίσω μου όταν έτρωγα, ήταν πίσω μου όταν περπατούσα.”

Βίκυ Κάβουρα: Οι γνωστές ΣΧΕΣΕΙΣ, η ηλικία, το ύψος και τα κιλά

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Νικηφόρος γίνεται ο νέος Δούκας και φτάνει στα άκρα