Θριαμβευτική επιστροφή του «La Casa de Papel» στο Netflix

Και αύριο επιστρέφει στις μικρές συνδρομητικές οθόνες μας για να δώσει το κατιτίς παραπάνω στο καλοκαίρι. Η λατρεμένη συμμορία με τις μάσκες Νταλί και τα ζεστά εκατομμύρια πλέον στον λογαριασμό της δεν θα τα χαρεί πιθανότατα με τον τρόπο που υπολόγιζε.

Πολύ κρίμα δηλαδή, εκεί που ως το φινάλε του δεύτερου κύκλου όλα πήγαν όπως έπρεπε για αυτή την κομπανία κακοποιών που θα τους ήθελες αναμφίβολα δίπλα σου αν ενορχήστρωνες ποτέ ληστεία σε νομισματοκοπείο. Κάποιους από αυτούς, αναμφίβολα.

Πολλές φήμες για την πλοκή του τρίτου μέρους έχουν δει το φως της δημοσιότητας και οι σκληροπυρηνικοί φαν είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως τις ξέρουν όλες. Λάδι στη φωτιά, το teaser trailer, όπου ο Καθηγητής βγάζει τη μάσκα για να μας πει σιβυλλικά πως «όσοι αντιλαμβάνονται αυτή τη μάσκα ως σύμβολο αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε».

Για να περάσει αμέσως στο παρασύνθημα: «Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά».

Αυτή η σπείρα των οχτώ που πήρε κι εμάς ομήρους στο Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Ισπανίας έχει πολλά ακόμα να δώσει σε όρους τηλεοπτικής μαγείας και θα το κάνει ευθύς αμέσως.

Αύριο, 19 Ιουλίου, στο Netflix συγκεκριμένα…

Αδέλφια δεν πλήρωναν φόρους για να μην εξοργίσουν τον Θεό

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης για Άνθιμο: Μαύρη σελίδα για την ιστορία του ΑΠΘ