Θλίψη, ντροπή σου: Άγριος καυγάς Χατζηνικολάου – Ζαραλίκου για τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Spoilers

Ένας άνευ προηγουμένου καυγάς ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον Χριστόφορο Ζαραλίκο και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοφιλής stand up comedian σχολίασε τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος σημείωσε ότι η συνέντευξη είναι κονσέρβα αναφέροντας ειρωνικά ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου πάει για πούλιτζερ.

«Είσαι θλιβερός συκοφάντης. Και με τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό με τον ίδιο τρόπο γίνονταν οι συνεντεύξεις. Κρίμα! Λυπάμαι για την στήριξη που πάντοτε σου έδινα.Είσαι άφιλος και ανέντιμος» απάντησε ο δημοσιογράφος.

Ο ηθοποιός επανήλθε αναφέροντας: «Δεν είναι κονσέρβα δηλαδή ; Οσο για το ανέντιμος καλύτερα να μην έχεις καθρέφτη μπροστά σου όταν γράφεις στο τουίτερ».

Σε εκείνο το σημείο ήρθε νέα απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου. «Θλίψη… Ντροπή σου!» έγραψε ο δημοσιογράφος. Το σκηνικό όμως δεν τελείωσε εκεί.

Ο ηθοποιός σχολίασε και πάλι για τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού. «Πολύ πρωτότυπη δημοσιογραφική εκπομπή. Ο ένας κάνει οτι ρωτάει κι ο άλλος κάνει οτι απαντάει» έγραψε στο twitter ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Εκεί ήρθε νέα απάντηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου. «Όταν κάποιος αδυνατεί να υπάρξει αυτόνομα,καταντάει κομματικό τρολ… Πόσο κρίμα!» απάντησε ο δημοσιογράφος.

i gi tis elias

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική παίρνει την μεγάλη απόφαση

Κορονοϊός: Κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα 14-01-2022