Θες να κάνεις περισσότερο σεξ; Τα 4 tips προς τη σωστή κατεύθυνση

Ξέρουμε όλοι ότι η ποιότητα υπερτερεί της ποσότητας, αλλά πάντα θα υπάρχουν οι περίοδοι που θα έχεις όρεξη για περισσότερο σεξ. Το πρόβλημα ξεκινά όταν είσαι single ή όταν δεν το επικοινωνείς σωστά στον σύντροφό σου. Τρόποι υπάρχουν, ακόμα κι αν νιώθεις πολύ κουρασμένη από τη δουλειά. Αρκεί να ακολουθήσεις αυτά τα tips.

Μπες στο σωστό mindset
Όλα ξεκινούν από τη σωστή ψυχολογία. Αν έχεις την ανάλογη αυτοπεποίθηση και είσαι σε καλή φάση με τον εαυτό σου, είναι και πιθανότερο να αποζητάς το σεξ. Και επειδή όλα παίζουν τον ρόλο τους, φρόντισε να τρέφεσαι σωστά ώστε να έχεις ενέργεια, να κινείσαι και να κάνεις όσο περισσότερο self care μπορείς.

Αποδέξου ότι είναι οκ και να μην κάνεις πολύ σεξ
Το πρώτο λάθος που κάνεις είναι ότι δαιμονοποιείς την απουσία ή τη μικρή συχνότητα του σεξ. Δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό, εκτός αν δεν το θέλει ο ένας από τους δύο. Το σημαντικό εδώ είναι να συνδέεστε, ακόμα και αν το σεξ απουσιάζει. Και όταν επιστρέψει, θα είναι πιο δυνατό από ποτέ.

Επικοινώνησε με τον σύντροφό σου
Είσαι λοιπόν σε μία φάση όπου νιώθεις ότι χρειάζεσαι περισσότερο σεξ. Συζήτησέ το. Οι περισσότεροι άνθρωποι το αποφεύγουν γιατί ντρέπονται, καταλήγουν να φτιάχνουν δικά τους σενάρια και απλά περιμένουν μία κίνηση από τον σύντροφό τους. Μιλήστε ήρεμα και νηφάλια. Γιατί δεν κάνετε περισσότερο σεξ; Ποια είναι τα εμπόδια; Πώς μπορούν να ξεπεραστούν;

Φτιάχνουμε σχέδιο
Ναι εντάξει, δεν θα το κάνουμε και πρόγραμμα στο ψυγείο για να κάνουμε σεξ, αλλά μπορούμε να μιλήσουμε για το πότε έχουμε και οι δύο ελεύθερο χρόνο, ποιες ώρες είναι εξίσου βολικές και για τους δύο και πώς μπορεί να εμπλουτιστεί η ερωτική ζωή, με νέες στάσεις, ερωτικά παιχνίδια και αλλαγή location.

Πηγή: jenny.gr

Sashimi – Η τέλεια “μπλόφα”: Κατηγορούν μια παίκτρια του πόκερ ότι έδειξε το στήθoς της στους αντιπάλους της – βιντεο

Σεξ: Πέντε στάσεις για να… περάσετε «καυτά» Χριστούγεννα – ΦΩΤΟ