Γιώργος Θεοφάνους: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου

Δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους, στην εκπομπή «Ένα τραγούδι ακόμα», επειδή το 2009 στο X Factor, είχε κρατήσει στο παιχνίδι τη Νίνι Σερμαντίνι και όχι εκείνη.

«Θέλω να σου πω πριν σου πω την αλήθεια, ένα συγγνώμη, δημόσια. Το “συγγνώμη” είναι επειδή δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω και να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Το παιχνίδι που ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή και άλλα άτομα.

Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πώς αν για παράδειγμα ήθελε η Ήβη να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί. Η Νίνι Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Ένιωθα πολύ άσχημα για την Νίνι», είπε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Ήβη Αδάμου απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να ακούσω “συγγνώμη” γιατί κατά καιρούς είχαμε βρεθεί σε κοινές παρέες αλλά εκτιμώ το ότι πέρασαν τόσα χρόνια βρήκε τη στιγμή και το έκανε. Αυτό νομίζω είναι που μένει και αυτή είναι η ουσία».

Η σωσίας της Meghan Markle είναι TikToker

Η Κλάρα Κία περπατά με τον Πικέ και… πέφτει σε πινακίδα