Θεοδώρα Βουτσά: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την κόντρα της Σάντρας Βουτσά με τη Θεανώ Παπασπύρου

Χamos

Το δικό της μήνυμα όλο νόημα έστειλε η Θεοδώρα Βουτσά μετά την κόντρα της Σάντρας Βουτσά (κόρη του Κώστα Βουτσά και της Έρρικας Μπρόγιερ) με τη μητέρα της Θεανώ Παπασπύρου. Η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός που βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο εξωτερικό, πήρε ξεκάθαρη θέση και έστειλε το δικό της μήνυμα για να μην «σπιλωθεί η μνήμη του με ψεύδη, εμμονές, επιθέσεις προσωπικού τύπου που στόχο έχουν προσωπικό όφελος».

Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον μπαμπά της στο Instagram ανέφερε: «Επειδή πολλά λέγονται που τραβάνε την προσοχή σε ψεύδη και καταστάσεις πάρα πολύ μακριά από τον χαρακτήρα και ήθος του πατέρα μου, ας μιλήσουμε για το πως θα συνεχίσουμε το έργο του.

Όταν έφυγε ο μπαμπάς, το κενό ήταν- και παραμένει- μεγάλο. Από την Εντατική ήδη, είχα σκεφτεί να φτιάξω μια ΑΜΚΕ για να συνεχίσω το έργο του. Ίσως μια μάταιη προσπάθεια μου να του δώσω «κίνητρο» για να βγει από την Εντατική.

Οι πρώτοι που δέχτηκαν να μπουν στο διοικητικό συμβούλιο και να βοηθήσουν αφιλοκερδώς, προσφέροντας τον χρόνο τους και το χρήμα τους- για να λέμε την αλήθεια- ήταν ο Nikos Manakis και η Θεανώ Βουτσά- η οποία γνωρίζοντας τη μεγάλη μου λατρεία για τον μπαμπά αφού και η ίδια αισθάνεται το ίδιο, δεν μου είπε ποτέ  “Όχι” σε ό,τι είχε να κάνει με τον πατέρα μου – όσο κι αν εκείνος κατά καιρούς την είχε πληγώσει με τη συμπεριφορά του.

Η Konstantina Alexopoulou, η δικηγόρος μας, κίνησε τις διαδικασίες και η ΑΜΚΕ δημιουργήθηκε αμέσως.

Στόχος μας στην ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΜΚΕ είναι η προσφορά.

Πρώτο μας βήμα ήταν να συναντηθούμε με την διοίκηση του Εθνικού Θεάτρου και να προσφέρουμε μια υποτροφία στο όνομα του μπαμπά. Χρήματα που θα βοηθούσαν ηθοποιούς, καλλιτέχνες σαν τον πατέρα μου, να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Η Κωνσταντίνα και εγώ συναντηθήκαμε με την διοίκηση του Εθνικού, η υποτροφία/δωρεά εγκρίθηκε αλλά δυστυχώς τα γεγονότα και η επικαιρότητα, έτσι όπως εξελίχθηκαν, δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία. Θα επισκεφτούμε το Εθνικό ξανά σύντομα και θα προσφέρουμε πάλι αυτό που μπορούμε.

Στο μεταξύ κάναμε κάποιες άλλες κινήσεις στο όνομα του πατέρα μου να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας. Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες από σεβασμό…

Θέλαμε η δράση της ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΑΜΚΕ να είναι διακριτική. Δεν γίνεται όμως τώρα να σιωπήσουμε. Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος σεμνός, χαρούμενος, που μίλαγε μέσα από τις πράξεις του και τη δουλειά του. Δεν γίνεται, και σαν νόμιμη κληρονόμος του, δεν θα επιτρέψω να χρησιμοποιηθεί το όνομα του και να σπιλωθεί η μνήμη του με ψεύδη, εμμονές, επιθέσεις προσωπικού τύπου που στόχο έχουν προσωπικό όφελος.

Η επιθυμία μου είναι αυτή η ΑΜΚΕ να μεγαλώσει και να συνεχίσει το έργο του μπαμπά.

Αν θέλετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας, αν θέλετε να προσφέρετε κι εσείς ή αν χρειάζεστε βοήθεια- οποίας μορφής- επικοινωνείτε μαζί μου. Τα στοιχεία είναι όλα στο site.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Με αγάπη

Θεοδωρα

Η κόρη του Κώστα

Χamos

Σεισμική δόνηση 5,9 βαθμών στο νότιο Ιράν

survivor spoiler

Survivor Spoiler 19-4: Ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία;