Θέμης House of Fame: Ο Πάνος Μεταξόπουλος μιλάει για τον Θέμη από το House of Fame

Ο Θέμης έχει συστηθεί στο κοινό ως drag queen, με το όνομα Holly Grace.
«Στη ζωή του είναι ο Θέμης, η καλλιτεχνική του προσωπικότητα είναι η Holly Grace. Είναι ένα παιδί όπως όλα τα παιδιά, αλλά όταν βγαίνει στη σκηνή μεταμορφώνεται σε Holly Grace. Με ιντριγκάρισε πολύ η σκέψη και η ιδέα. Μέσα από τον Θέμη εκπροσωπείται ένα μεγάλο κοινό και εμένα με ιντριγκάρισε το καλλιτεχνικό του πράγματος και όχι το οπτικό», είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Μεταξόπουλος.Γεννήθηκε στη Λάρισα πριν από 32 χρόνια, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου…

Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στην Θεσσαλονίκη. Στα 17, μίλησε στη μητέρα του για τη σεxουαλικότητά του. Από τότε και μέχρι σήμερα, έχει την απόλυτη στήριξη και των δυο γονιών του. Στην Αθήνα ήρθε το 2016.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις στην παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και όχι μόνο! Αγαπημένοι του ξένοι τραγουδιστές είναι ο Frank Sinatra, η Lady Gaga, η Christina Aguilera ενώ θα ήθελε να συνεργαστεί με Άννα Βίσση και Josephine! Στο House of Fame, όπως δηλώνει, δεν θα δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να είναι… ο καλύτερος.

Survivor spoiler διαρροή 23/2 : Την δεύτερη ασυλία κερδίζει η ομάδα του…

Survivor spoiler 24/2: Ποιοί θα φύγουν με το έπαθλο επικοινωνίας;