Θέμης Αδαμαντίδης: Η περιπέτεια με την υγεία του, τα μπότοξ και ο νέος έρωτας στη ζωή του!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με τον υγεία του, τη νέα του σχέση αλλά και την γνωριμία με τον Στέλιο Καζαντζίδη.Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας του είπε: «Η γιαγιά μου είχε δηλώσει συμμέτοχη για έμενα στο “Να η ευκαιρία”.

Η συνεργασία με τον Στέλιο Καζαντζίδη ήταν όνειρο ζωής, έγινε και κουμπάρος μου. Ο Στέλιος Καζαντζίδης μου είχε πει πως έχω πολύ καλή φωνή άλλα ρεπερτοριακά είμαι σαν το ψάρι έξω από τα νερά του. Πολλά τραγούδια δεν ήθελα και τα είπαν άλλοι όπως το “Στην υγεία της αχάριστης”».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του: «Είχα έναν εξωγκωματικό πολύποδα, έπιασε και η προσευχή μου και στο 4ο τραγούδι έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία».

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή είπε: «Είμαι πατέρας 5 αγοριών, παίρνω την γνώμη τους και εκείνα τη δίκη μου. Μπότοξ δεν ξέρω αν θα έκανα, ίσως να κοιμόμουν λίγο παραπάνω και κάποια περιποίηση. Είμαι ερωτευμένος, τα προσωπικά μου θέλω να είναι μόνο για μένα. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι που σχολιάζουν την σχέση μου».

Στα επαγγελματικά του ο τραγουδιστής ετοιμάζεται για εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ θα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη Σάσα Μπάστα και την Αγγελική Ηλιάδη.

‘Βόμβα’ για τον Στάθη Ψάλτη και την περιουσία του: «Ό,τι ακίνητο είχε είναι κατασχεμένο, χρωστούσε παντού»!

Γωγώ Μαστροκώστα: Τι συμβαίνει με την υγεία της;