Θέλει να ξεχάσει η Τζούλια Αλεξανδράτου: Ο γνωστός επιχειρηματίας που την έριξε…στα πατώματα – Η εμπλοκή της Άννας Βίσση

Latest

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κάποτε αποτελούσε το πρώτο όνομα της επικαιρότητας στη showbiz, με οποιαδήποτε κίνησή της να γίνεται θέμα συζήτησης, όπως και μια σχέση, που θα ήθελε να έχει ξεχάσει. Ποιος ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας που την έριξε στα…πατώματα πριν χρόνια και ποια ήταν η εμπλοκή της Άννας Βίσση;

Ήταν τότε, που είχε συνάψει σχέση με τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο. Στο τέλος, πάντως, η Άννα Βίσση ήταν που… τους έστειλε στον εισαγγελέα. Μπορεί η απόλυτη Ελληνίδα σταρ να μην ήταν παρούσα, ωστόσο μια αναφορά στο πρόσωπό της διά στόματος του πρώην συντρόφου της Χρήστου Ψωμόπουλου ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει την οργή της Τζούλιας και να ακολουθήσουν εκατέρωθεν μηνύσεις, με το πρώην μοντέλο να μην έχει καλές σχέσεις ούτε και με τον πατέρα της.
Διαβάστε επίσης: «Εγώ πήγα τον Σάκη Ρουβά στην πρώτη γραμμή» – Αποκάλυψη «βόμβα» για τον δημοφιλή τραγουδιστή (vid)

Αν και η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του νεαρού επιχειρηματία, τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως υπήρξε διάθεση και από τις δύο πλευρές να δώσουν για πολλοστή φορά μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Σύμφωνα με τον Χρήστο Ψωμόπουλο, τα όσα ακούστηκαν ότι πήδηξε τη μάντρα του σπιτιού της Τζούλιας και εισέβαλε βίαια στο εσωτερικό είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας αφού, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, τα δύο προηγούμενα βράδια είχε κοιμηθεί αγκαλιά με το μοντέλο.

«Τις τελευταίες ημέρες κάναμε μια προσπάθεια να σώσουμε τη σχέση μας. Την Κυριακή, αλλά και τη Δευτέρα το βράδυ μείναμε μαζί. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα είχαμε καλέσει στο σπίτι τον δικηγόρο μου, κ. Νίκο Μπούρα, και την αρραβωνιαστικιά του για να παρακολουθήσουμε παρέα τη συνέντευξη που είχα δώσει στον Θέμο Αναστασιάδη» δηλώνει στην «Espresso» ο Χρήστος Ψωμόπουλος και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε την επόμενη ημέρα να κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ερυθραίας μαζί με την Τζούλια και την παρέα της. «Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η κουβέντα ήρθε στην Τζούλια. Τότε είπα στον Θέμο πως εξαιτίας των ασφαλιστικών μέτρων, σύμφωνα με τα οποία κάθε φορά που αναφέρω το όνομά της θα έχω πρόστιμο 10.000 ευρώ, δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτήν. Μίλησα όμως για την Αννα Βίσση». Σε αυτό το σημείο η Τζούλια έγινε ταύρος μαινόμενος εν υαλοπωλείο. «Ανέφερα τη σχέση μου με τη μοναδική ίσως Ελληνίδα σταρ και παραδέχτηκα πως εάν δεν ήμουν μαζίί της δεν θα με γνώριζε κανείς. Τότε η Τζούλια σηκώθηκε από τον καναπέ και κατέβηκε στο υπνοδωμάτιο χωρίς καν να αποχαιρετήσει τους καλεσμένους μας».

Η νύχτα κύλησε ομαλά. Την επόμενη όμως ημέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου ξύπνησε νωρίτερα. Πήρε το αυτοκίνητο του κ. Ψωμόπουλου, όπως μας λέει ο ίδιος, και βγήκε για ψώνια. «Φαίνεται πως είχε σχεδιάσει με τον φίλο της τον κ. Φουρθιώτη όλο αυτό το σκηνικό που εκτυλίχθηκε από το μεσημέρι και έπειτα» λέει ο Χρήστος Ψωμόπουλος και περιγράφει: «Οταν ξύπνησα δεν τη βρήκα στο σπίτι. Ανοιξα λοιπόν να δω τηλεόραση και με μεγάλη μου έκπληξη είδα σε τρέιλερ πως με αναζητούσε η αστυνομία. Εμεινα άναυδος. Μέχρι να καταλάβω τι είχε συμβεί είχαν φτάσει στο σπίτι δύο αστυνομικοί και μαζί τους ήταν ο κ. Φουρθιώτης, ο οποίος ισχυριζόταν πως είχα εισβάλει με τη βία στο σπίτι και πως τον είχα χτυπήσει».

Η συνέχεια του θερμού αυτού επεισοδίου δόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Ερυθραίας με εκατέρωθεν μηνύσεις. «Μείναμε εκεί όλο το βράδυ. Σε ένα γραφείο εγώ, σε ένα άλλο η υπόλοιπη παρέα. Δεν έχω πλέον λόγια. Η κατάσταση έχει γίνει κωμικοτραγική» καταλήγει ο Χρήστος Ψωμόπουλος.

Στο αστυνομικό τμήμα ο Μένιος Φουρθιώτης επικαλέστηκε ότι ζαλίζεται και ότι πρέπει να εξεταστεί από γιατρούς. Ετσι, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, όμως διαπιστώθηκε ότι δεν χρειάζεται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Για προληπτικούς λόγους ωστόσο το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον προμήθευσε με κολάρο, αφού ισχυριζόταν ότι πονούσε ο αυχένας του.

Η παρουσίαση στο Ναυτικό, η διαμάχη και η μετάνοια

Αφού πέρασε από τη διαδικασία του Αυτοφώρου και το Ναυτοδικείο, ο Χρήστος Ψωμόπουλος αποφάσισε να υπηρετήσει τη θητεία του στο Ναυτικό. Χθες το απόγευμα λοιπόν παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλέκτων Ναυτικού Παλάσκα. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Νίκο Μπούρα έφτασε στη πύλη του στρατοπέδου με ένα μαύρο διθέσιο πολυτελές αυτοκίνητο. Αφού μίλησε για αρκετή ώρα στο κινητό του τηλέφωνο και ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους για την αναστάτωση που τους έχει προκαλέσει η ιστορία που αφορά την προσωπική του ζωή, πέρασε τη μεγάλη σιδερένια πόρτα του κέντρου εκπαίδευσης, δηλώνοντας: «Πάω να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου στην πατρίδα».

Μετά τη θυελλώδη νύχτα ξεκίνησε νέος γύρος μηνύσεων ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι της σοουμπίζ, το οποίο τους τελευταίους μήνες έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης με τους καβγάδες του. Αφορμή για τη νέα διαμάχη, που πήρε μεγάλες διαστάσεις, στάθηκε ένα επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στον Χρήστο Ψωμόπουλο και τον μάνατζερ της Τζούλιας Μένιο Φουρθιώτη. Μάλιστα ο συνεργάτης της τραγουδίστριας, ο οποίος έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του επιχειρηματία για πρόκληση σωματικών βλαβών και εξύβριση, εμφανίστηκε χθες στα δικαστήρια με κολάρο υποστηρίζοντας ότι ο Ψωμόπουλος τον χτύπησε. Εκτός από τον Μένιο Φουρθιώτη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του επιχειρηματία κατέθεσε και η Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ από την πλευρά του ο Χρήστος Ψωμόπουλος απάντησε μηνύοντας και τους δύο.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο επιχειρηματίας Χρήστος Ψωμόπουλος οδηγήθηκαν, έτσι, στο Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. Και οι δύο ήταν ανέκφραστοι και δεν κοίταξαν στιγμή ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Φορώντας μεγάλα γυαλιά με ροζ σκελετό, κοντό τζάκετ και μπότες μέχρι το γόνατο, η Τζούλια Αλεξανδράτου οδηγήθηκε μετά τις 12.30 μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Στη συνέχεια μετέβησαν στο Β’ Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ενώ ο Χρήστος Ψωμόπουλος ακολουθούσε, χωρίς να ανταλλάξουν ούτε βλέμμα. Μετά το αυτόφωρο ο Ψωμόπουλος οδηγήθηκε με όχημα της αστυνομίας στο Α.Τ της Νέας Ερυθραίας και από εκεί στον Σκαραμαγκά προκειμένου να παρουσιαστεί στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα της Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά για ανυποταξία σε ειρηνική περίοδο. Οπως είπε ο επιχειρηματίας, εξερχόμενος από τα δικαστήρια, θα εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο του να τον εκπροσωπήσει στο δικαστήριο, καθώς ο ίδιος θα βρισκόταν στο στρατόπεδο Παλάσκα.

«Αυτή η σχέση ήταν μεγάλο λάθος μου εξαρχής», δήλωσε το μοντέλο και τραγουδίστρια και συνέχισε: «Έπρεπε να είχε τελειώσει νωρίτερα, αλλά δεν ήθελα να δω τα σημάδια που μου έλεγαν “Τζούλια, πρέπει να χωρίσεις”. Σε ό,τι αφορά την κράτησή της ύστερα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην αγαπημένος της, η ίδια θυμάται: “Δεν έμεινα και σε μπουντρούμι. Ήμουν σε ένα γραφείο κλεισμένη με τους αστυνομικούς να με φυλάνε. Ακόμα και στην τουαλέτα με συνόδευε ένας αστυνομικός».

Σίγουρα πάντως δεν μετάνιωσε σε καμία περίπτωση για τον χωρισμό της από τον Χρήστο Ψωμόπουλο καθώς δηλώνει: «Η σχέση αυτή θα κατέληγε στην καταστροφή. Δεν θα φτάναμε στα δικαστήρια, αλλά στα νοσοκομεία».

Σε ό,τι αφορά την απόκτηση του διαμερίσματός της στην Εκάλη, αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ, η ίδια δηλώνει: «Είμαι περήφανη που επιτέλους απέκτησα ένα όμορφο σπίτι, ένα όμορφο αμάξι και μία όμορφη ζωή. Αν αυτό είναι κακό, τότε τι να πω…».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Eurovision 2023: Ατύχημα για την τραγουδίστρια του Ισραήλ – Έπεσε την ώρα που της έβγαζαν το παντελόνι

Οι γuμνές φωτογραφίες της Εύας Λάσκαρη από την παραλία