Θάνος Κανούσης: Η ανατριχιαστική αποκάλυψη για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά

Στην εκπομπή Happy Day με την Ευάννα Ζουμπούρογλου, ο Θάνος Κανούσης αποκάλυψε μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές από τη ζωή του Βασίλη Καρρά, τον άρχοντα της πίστας. Μιλώντας για τη βιογραφία του Βασίλη, ανέφερε και την απαγωγή που υπέστη πριν αρκετά χρόνια σε ένα χωριό στο Αγρίνιο.

«Είχα δει πολλές φορές τον Βασίλη να κλαίει όταν γράφαμε τη βιογραφία του. Νομίζω ότι η ζωή του θα γίνει ταινία. Ο Βασίλης πέρασε δύσκολες στιγμές, πουλούσε λαχεία και κουλούρια… Το σημείωμα που άφησε για τη γυναίκα του, του το άφησε έξι μήνες πριν πεθάνει, όταν ήταν στην εντατική. Όταν έφυγε ο Βασίλης, καθίσαμε με τη Χριστίνα και διαβάσαμε ξανά το βιβλίο από την αρχή, αλλά της διάβασα και το σημείωμα αυτό», δήλωσε ο Θάνος Κανούσης.

Σχετικά με την απαγωγή του Βασίλη Καρρά, εξήγησε: «Συνέβη στο Αγρίνιο. Ήταν πρώτο όνομα εκεί και είχε προσκληθεί σε μια εκδήλωση στο χωριό. Δύο άνθρωποι που του παρουσιάστηκαν ως καπνέμποροι τον πήραν με το αυτοκίνητό τους και τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό ώστε να μην μπορέσει να τραγουδήσει στην εκδήλωση. Αν και δεν τραγούδησε, αυτή η εμπειρία τον σημάδεψε βαθιά». Τα λόγια του Θάνου Κανούση αναδεικνύουν τη σκληρή πραγματικότητα που έζησε ο Βασίλης Καρράς και την ανθρωπιά και την ανθρωπικότητα που τον διακρίνουν.

Written by admin

Latest

Παλεύει για εκείνη ο Δημήτρης Κόκοτας: «Ήρθε μια μέρα στο καμαρίνι και….» – Η άγνωστη Κατερίνα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά ο τραγουδιστής!

Υψηλές θερμοκρασίες και ισχυρά μελτέμια την Τετάρτη