Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας – Απολογείται στις 12:00 η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 9χρονη απεβίωσε στις 29 Ιανουαρίου 2022, αφού της είχε δοθεί σχεδόν 7 mg κεταμίνης ανά λίτρο αίματος

Ενώπιον της ανακρίτριας, που έχει αναλάβει την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, θα βρεθεί στις 12:00 σήμερα (Δευτέρα 4.4.2022) η Ρούλα Πισπιρίγκου και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το αν σκότωσε με κεταμίνη ή όχι την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Η 33χρονη αναμένεται να επιμείνει πως δεν ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού της.

Η εκταφή της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν αποκλείεται να γίνει εντός της ημέρας και θα γίνει για να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρό της. Εκτός από το tablet που θα εξεταστεί για τυχόν στοιχεία, από την εκταφή μπορεί οι αρχές να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του παιδιού για να γίνει ανάλυση και να προκύψουν νέα στοιχεία.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, να είχε κάνει πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, σε διάστημα μόλις 13 ωρών και λίγες ώρες πριν το παιδί φύγει από τη ζωή.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας,  η κατηγορούμενη φέρεται πως είχε χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης στην 9χρονη την προηγουμένη του θανάτου της, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

Πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας την παραμονή του θανάτου της, στις 28 Ιανουαρίου 2022

Στις 11 το πρωί, η 9χρονη παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο ταχυκαρδίας και μυδρίασης, το οποίο διήρκεσε τουλάχιστον 3,5 λεπτά. Περίπου 25 λεπτά αργότερα, στις 11:25, παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο, διάρκειας 1,5 λεπτού, το οποίο λύθηκε αυτόματα. Την ίδια ημέρα, στις 14:30 το μεσημέρι, καταγράφεται ένα ακόμη επεισόδιο, το οποίο κράτησε 3 λεπτά, και λύθηκε και αυτό αυτόματα. Υπάρχουν δύο ακόμη, στις 18:30 και στις 24:00 της ίδια ημέρας, διάρκειας 1,5 λεπτού, με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάζεται επιληπτική δραστηριότητα.

Η χαριστική βολή στο παιδί με 6,5 mg κεταμίνης ανά λίτρο αίματος δόθηκε στις 14:28 το μεσημέρι της 29 Ιανουαρίου 2022, όταν γιατροί και νοσηλευτές βρίσκουν το κοριτσάκι απνοϊκό μέσα στο θάλαμό του, με 32 σφίξεις ανά λεπτό. Μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά, δυστυχώς φεύγει από τη ζωή.

Ρένια Λουιζίδου: «Αθώος ή ένοχος, το να βλέπω τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή, είναι θλιβερό»

Survivor Spoiler: Πώς θα αντιδράσει ο Τάκης Καραγκούνιας, μόλις μάθει ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή;