Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο, έκανα και 2 και 3 δουλειές, δεν έχει κανένας υποχρέωση να σε βοηθήσει» (video)

Latest

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, το Σάββατο 13/4, δίνοντας μια εκ βαθέων συνέντευξη.

O ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωσε και τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Το 76% της Μπαρτσελόνα και οι… τρεις «σωματοφύλακες» του Γκριμάου (vids)

«Πέρασα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια. Όλα αυτά που θεωρούμε τώρα αυτονόητα και τα δίνουμε στα παιδιά μας, εγώ δεν τα είχα. Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Έπλενα το τζιν μου στη λεκάνη με τη βούρτσα. Είχα μόνο δύο, ένα που έπλενα κι ένα που φορούσα.

Το 76% της Μπαρτσελόνα και οι… τρεις «σωματοφύλακες» του Γκριμάου (vids)

Υπήρξε περίοδος στη ζωή μου που είχα γονατίσει και οικονομικά. Δούλευα 20 ώρες το 24ωρο, έκανα και 2 και 3 δουλειές. Όλες οι πόρτες ήταν κλειστές, δεν έχει κανένας υποχρέωση να σε βοηθήσει. Έτσι είναι η ζωή και η ζωή συνεχίζεται», είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Δυστυχώς, έγινε γνωστό για την 90χρονη Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι» (vid)

Latest

Έγινε γνωστό 40 χρόνια μετά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Την ξεμπρόστιασα λέγοντας αυτό κι αμέσως μετά σταμάτησε να μου μιλάει»