Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη και τη μεγαλοκαρδία της

Για τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου, που έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο σε ηλικία 76 ετών, μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στη «Super Kατερίνα».

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης συμπρωταγωνιστούσε στο πλευρό της σπουδαίας ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Για την εμπειρία του από εκείνη την περίοδο, ο ηθοποιός περιέγραψε: «Η Άννα ήταν μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια. Για μένα τότε ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος. Ήμουν νέος και αυτή ήταν η πρώτη μου μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη της και τη μεγαλοκαρδία που έδειξε έτσι ώστε να με αντιμετωπίσει από το πρώτο γύρισμα ισάξια, σαν συμπρωταγωνιστή της».

Δείτε το βίντεο

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό μου έδωσε μεγάλη δύναμη για να καταφέρω να σταθώ δίπλα της, και να ευχαριστηθώ αυτό που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για έναν καλλιτέχνη να ευχαριστιέται αυτό που κάνει».

Για το αν είχαν επικοινωνία, ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε: «Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι είχε την αρρώστια της, και ήθελε μεγάλη δύναμη από την οικογένειά της να τη στηρίξει. Δεν είχαμε επαφή, ξέρω ότι ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την Άννα».

# Άννα Παναγιωτοπούλου # Θανάσης Ευθυμιάδης

Πηγή

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά: Το δράμα πίσω από την ανάρτηση

Η Συγκλονιστική Εμπειρία της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στη Eurovision: Ένα Αποκαλυπτικό Παρασκήνιο.