Σχέσεις: Τέσσερις στάσεις για γρήγορο, ξεκούραστο και αποδοτικό σ3ξ – Γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές…

Σε όλους μας έχει συμβεί. Ξεκινάς το ερωτικό παιχνίδι με τον/ την σύντροφό σου και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις καθόλου χρόνο.

«Πόσο χρόνο έχουμε;» Κλασική ερώτηση ανάμεσα σε ζευγάρι που βρίσκεται ξαπλωμένο στο χαλί, λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει ο καθένας στη δουλειά του.

«Περίπου 10 λεπτά» είναι η απάντηση που συνήθως σε ξενερώσει όταν την ακούς, γιατί «τι να προλάβουμε σε 10 λεπτά;»

Κι όμως! Σε ενημερώνουμε ότι σε δέκα λεπτά προλαβαίνεις να κάνεις θαύματα!

Όπως πάντα λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να λύσετε κι αυτό το πρόβλημα, προκειμένου να κάνετε γρήγορο, ξεκούραστο και αποδοτικό σεξ!

Εναλλακτική ιεραποστολική

Αυτή η στάση είναι ιδανική για ένα γρήγορο σεξ, καθώς επιτυγχάνεται η βαθιά διείσδυση που επιθυμείς τόσο εσύ όσο κι ο σύντροφος σου, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να τελειώσετε και οι δύο πολύ πιο γρήγορα κι εύκολα.

Έτσι, θα μπορέσετε να σηκωθείτε, να ξαναντυθείτε και να πάτε στις δουλειές σας. Το βράδυ που θα έχετε περισσότερο χρόνο, δοκιμάζετε κάτι άλλο, λίγο πιο απαιτητικό!

Στην καρέκλα

Είστε στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο δωμάτιο, οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία καρέκλα. Το καλύτερο αυτής της στάσης είναι ότι μπορεί να συμβεί παντού, είτε κάθεσαι στο κρεβάτι, είτε διαβάζεις, είτε κι όταν τρως!

Απλά ο σύντροφος σου κατεβαίνει χαμηλά και σ’ ακούει να το απολαμβάνεις…

Η σκάλα του παραδείσου

Εντάξει, σας έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για αυτό!

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε στην σκάλα, αλλά η συγκεκριμένη είναι μία γρήγορη απόλαυση με την γυναίκα από πάνω.

Στον πάγκο

Αυτή κι αν είναι ιδανική στάση για γρήγορο σεξ και φαντασίωση των περισσότερων!

Για να το κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό, βάλτε το φαγητό στο φούρνο μικροκυμάτων να ζεσταθεί και… προσπαθήστε να κάνετε ένα απολαυστικό σεξ προτού ακουστεί ο ήχος ότι είναι έτοιμο.

Άγρια Γη spoiler: Επεισόδιο 93, 94, 95, 96, 97

Μπέττυ Μαγγίρα: “Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο εξόντωσής μας” (ΒΙΝΤΕΟ)