Τεράστιο και με κλασικό στυλ: Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές σπίτι του Παύλου στο κέντρο της Αθήνας (video)

Σε λίγες ημέρες θα πραγματοποηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
Στην Ελλάδα επέστρεψε ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος για να περάσει στα πάτρια εδάφη τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με το Super Κατερίνα, ο Παύλος βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, όπου θα δώσουν το παρών όλα τα μέλη της οικογένειας.

Η κάμερα της εκπομπής του Alpha συνάντησε τον Παύλο έξω από το υπερπολυτελές διαμέρισμα όπου διαμένει με την οικογένειά του στο κέντρο της Αθήνας. «Καλή χρονιά να έχετε και υγεία» αρκέστηκε να πει ο Παύλος.
Πρόβλημα υγείας για τον Παύλο: Το επείγον χειρουργείο και η απαγόρευση να ταξιδέψει
Ένα πρόβλημα υγείας με το μάτι του αντιμετωπίζει ο Παύλος, ο οποίος προέβη σε επείγον χειρουργείο. Σε μία ανάρτηση για την επέμβαση που έκανε ο ίδιος αποκάλυψε πως για ένα διάστημα του απαγορεύεται να ταξιδέψει.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μπήκε στο χειρουργείο λόγω αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς και η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Ωστόσο, όπως αναφέρει στο post, για κάποιο χρονικό διάστημα δεν του επιτρέπεται να ταξιδέψει και γι’ αυτόν τον λόγο θα παραμείνει στη βρετανική πρωτεύουσα για τις γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παύλος έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Πριν από μία εβδομάδα υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα. Ευχές σε όλους, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Η ανάρτηση του Παύλου:

Να σου θυμίσουμε, ότι η επέμβαση του Παύλου στο αριστερό μάτι έγινε γνωστή μέσα από ένα post της συζύγου του, Μαρί Σαντάλ, στο οποίο τον είδαμε για πρώτη φορά με κάλυμμα.

alldaynews.gr

“Είναι αφύσικο”:Ξεσπά ο Οικονομόπουλος – «Δεν συμφωνώ με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια»

Δεν άρεσε στη Σκορδά: Χαμóς στο ΣΤΟΥΝΤΙΟ με το γλυκό που έφτιαξε ο Σκαρμούτσος για την εκπομπή της