Τεράστια έκπληξη με Πέτρο Φιλιππίδη – Σκάει ανακοίνωση-βόμβα!

Εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε πριν από λίγο καιρό, όλα δείχνουν πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε μία μεγάλη είδηση…

Το καλοκαίρι επέστρεψαν στην τηλεόραση κάποιες από τις σειρές που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι οποίες είχαν… τιμωρηθεί λόγω των δικαστικών του περιπετειών και τώρα φαίνεται πως έρχεται και η δική του επιστροφή!

«Την επιστροφή στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης τη σκέφτεται και τη συζητά» είχε δηλώσει πρόσφατα η δικηγόρος του και το ρεπορτάζ ανέφερε πριν από έναν μήνα πως ο ηθοποιός είχε δεχθεί κρούσεις, τις οποίες, αν και στην αρχή δεν ήθελε να συζητήσει, τις έβλεπε πλέον σοβαρά.

Μετά την όλη περιπέτεια, ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποτραβηχτεί τελείως από το θέατρο. Ο χρόνος που έχει περάσει, καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους, έχοντας χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, τον οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις, ιδίως λόγω της επιμονής των δικών του ανθρώπων, αλλά και συγκεκριμένων προτάσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα, ο Φιλιππίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να επιστρέψει στη σκηνή και μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο, σε θέατρο της Αθήνας!

Είδηση βόμβα που θα φέρει και αντιδράσεις, εφόσον επιβεβαιωθεί και δεν αλλάξει κάτι…

Πηγή: sportdog.gr

Logo

Ανέκδοτο με μπέμπη: Ο μπαμπάς και το αβγό…

Η ζωή του Έλον Μασκ γίνεται ταινία