Τεράστια έκπληξη: Χωρισμός βόμβα για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών – Ήταν μαζί για 2,5 χρόνια

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστός ο πολύκροτος χωρισμός της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου μετά από πάνω από δέκα χρόνια σχέσης, γεγονός που σόκαρε την εγχώρια showbiz και τους θαυμαστές τους. Δεν πέρασε, όμως, αρκετός χρόνος και την Κυριακή 8/10 άλλη μία ανακοίνωση χωρισμού πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News.

Σύμφωνα, δηλαδή, με την δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών, μετά από 2,5 χρόνια σχέσης, τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Γιατί χώρισαν Θαλασσινή Μποσταντζόγλου και Κωνσταντίνος Μπιμπής
Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, «έδεσαν» και αμέσως έγιναν αυτοκόλλητοι, παραμένοντας όμως διακριτικοί, γι’ αυτό και κανείς για πολλούς μήνες δεν είχε ανακαλύψει το ειδύλλιό τους. Άλλωστε, οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Έτσι, λοιπόν, όπως αθόρυβα αποφάσισαν να προχωρήσουν μαζί, έτσι αθόρυβα πριν από μερικούς μήνες «διέλυσαν» τον δεσμό τους. Έχουν αποφασίσει να προσηλωθούν στην καριέρα τους, η οποία είναι μοναδική προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Βαρύ πένθος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη – «Είναι καλά εκεί που είναι – Η ζωή συνεχίζεται» (video)

Σακίρα: Άγριο επεισόδιο με σωματοφύλακά της – Άρπαξε και έσπρωξε θαυμαστή της τραγουδίστριας! (VIDEO)