Τεντόγλου και Παπαχρήστου εύκολα στον τελικό του μήκους

Χamos

Ο Μίλτος Τεντόγλου (ΓΣ Κηφισιάς) ολοκλήρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την παρουσία του στον προκριματικό του μήκους, κατά την δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Ο νεαρός άλτης έκανε ένα άλμα στα 7,74 μ. και έφυγε για τον τελικό δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ικανότητα του και την ευκολία να φτάνει σε υψηλές επιδόσεις. Ο πρωταθλητής Ευρώπης έχει αποδείξει πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση την εφετινή σεζόν, ωστόσο δεδομένο του ότι δεν θέλει να επιβαρυνθεί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, στον τελικό θα κάνει περιορισμένα άλματα.

Ο Άγγελος Ανδρεοσόπουλος (Κούρος Πάτρας) “προσγειώθηκε” στα 7,40 μ., ενώ την ίδια επίδοση σημείωσε και ο Βασίλης Μαρινάκης (ΓΣ Σέρρες 93). Στον τελικό προκρίθηκαν μεταξύ άλλων και οι Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας- 7,34μ.), Στυλιανίδης (ΜΕΑΣ Τρίτων- 7,33μ.) και Ξενικάκης (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας- 7,23 μ.).

Μία προσπάθεια χρειάστηκε και η Βούλα Παπαχρήστου (ΑΟ Κάλλιστος) στον προκριματικό του μήκους, η οποία μετρήθηκε στα 6,17 μέτρα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι είναι σε καλή κατάσταση και το απόγευμα θα κυνηγήσει να βρεθεί μακρύτερα από το φετινό της ρεκόρ.

 

Με υψηλές προσδοκίες θα μπει στον τελικό κι η Έφη Κολοκυθά (ΓΑΣ Αλεξάνδρεια), που στον προκριματικό έκανε 5,94 μέτρα. Με το όριο των 5,80 μ. προκρίθηκαν συνολικά 11 αθλήτριες, ανάμεσα σε αυτές και οι Μίζιου (ΠΑ0Κ-5,94 μ.) Χαϊτίδου (ΠΑΟΚ- 5,93), Κουτσαλιάρη (Πυγμή Ευόσμου – 5,93 μ.).

 

Όπως ήταν ήδη γνωστό δεν έγινε προκριματικός στη σφυροβολία γυναικών, το επί κοντώ Ανδρών, το ύψος Ανδρών και τη Σφαιροβολία Γυναικών, ενώ από χθες ανακοινώθηκε πως δε θα γίνει προκριματικός στη δισκοβολία των Ανδρών.

 

Στα 400 μ. εμπ. ακυρώθηκε ο Άρης Δρίτσας (ΟΣΦΠ), για αντικανονικό πέρασμα, ενώ την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Δημήτρης Λεβαντίνος (ΓΣ Κερατσινίου) με 52.53 και δεύτερος στην ίδια σειρά ήταν ο Κώστας Νακος (ΓΣ Τρικάλων) με 52.71.

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ζουπάνης

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Ζουπάνης

Χamos

Showbiz: Νέος έρωτας στη ζωή της Χρυσάς Καλπάκη μετά το διαζύγιο από τον Ιωσήφ Μαρινάκη