Τέλος το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»;

Πλησιάζει στη λήξη του το συμβόλαιο του Σπύρου Παπαδόπουλου με το κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι του 2021, με το σταθμό να μην σκέφτεται να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής όταν είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με το κανάλι για το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», έβαλε έναν αδιαπραγμάτευτο όρο.

Ο όρος είχε να κάνει με την μέρα προβολή της εκπομπής του, καθώς ο Σπύρος Παπαδόπουλος ζήτησε τότε να προβάλλεται μόνο το Σάββατο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αποδεχτεί τον όρο αυτόν, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει αυτήν τη φορά. Και αυτό γιατί η φετινή χρονιά ήταν η χειρότερη για την μεγαλύτερη μουσική παρέα στο ΣΚΑΪ.
Τα νούμερα του φετινού «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αποτελούν αγκάθι για τον σταθμό, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πλέον τόσο μεγάλος τα Σαββατόβραδα, που ο Σπύρος δεν καταφέρνει να βγει αλώβητος από τη μάχη της τηλεθέασης.

 

Πώς αντιμετωπίζει το κανάλι του Φαλήρου τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και τα σημάδια κόπωσης που παρουσιάζει φέτος η εκπομπή; Μάλλον με άσχημο μάτι! Και έτσι υπάρχουν σκέψεις να μη συνεχιστεί η εκπομπή από το Φθινόπωρο του 2021.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει, αν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι, καθώς ακόμη είναι πολύ νωρίς και πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Το κόστος της εκπομπής

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κόστος παραγωγής της εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά» είχε σχολιαστεί πολλάκις επί εποχές ΕΡΤ. Την απάντηση είχε δώσει στο παρελθόν, η παραγωγός του Βίκυ Λάσκαρη, στο περιοδικό «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα.

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», είχε πει τότε η παραγωγός.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή.

Ελένη Μενεγάκη: Η εξωτική φωτογραφία από τη Ζανζιβάρη στον Ινδικό Ωκεανό

Βασίλης Τερλέγκας: «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά, συνάδελφοί μου με έλεγαν χωριάτη» video