Άγριες Μέλισσες: Τέλος τα γυρίσματα … η φωτογραφία από τα παρασκήνια

Η Μυρσίνη παίρνει εκδίκηση για τον φόνο του Σέργιου

sok

Οι Άγριες Μέλισσες φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους, με το μεγάλο φινάλε του Β’ Κύκλου να έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

Τα γυρίσματα της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 έφτασαν στο τέλος τους, κάτι που έκανε γνωστό με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λεωνίδας Κακούρης. Πιο συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός Δούκας, ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια, στην οποία διακρίνουμε τους τηλεοπτικούς του γιους, Κωνσταντή και Νικηφόρο. «Τελευταία γυρίσματα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.

Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια
Ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Ελένης γίνεται πραγματικότητα

Οι Σεβαστοί πρόκειται να γυρέψουν εκδίκηση από τις φόνισσες του γιου τους. Όλα αρχίζουν όταν το µυστικό των Σταµίρη ανακαλύπτει η Μυρσίνη. ∆εν µπορεί να πιστέψει, όµως, πως εκτός από την Ελένη και η Ασηµίνα µε τη Δρόσω λέρωσαν τα χέρια τους µε αίµα. Το ένστικτό της επαληθεύεται πολλά χρόνια µετά και η Μυρσίνη για πρώτη φορά καταρρέει. Τα θανάσιµα µυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως, φέρνοντας όλους τους εµπλεκόµενους στα όριά τους.

Ο Δούκας μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου

Η Μυρσίνη θέλει να ξεσπάσει απροκάλυπτα την οργή της, αλλά από την άλλη σκέφτεται πως η καλύτερη εκδίκηση είναι να κινηθεί στα σκοτάδια καταστρώνοντας νέο σχέδιο για να κάνει τις τρεις αδελφές να πληρώσουν για ό,τι έκαναν. Λίγες ηµέρες µετά, και ο Δούκας έρχεται αντιµέτωπος µε τη φρικτή αλήθεια και εξοργίζεται, καθώς τόσα χρόνια η Ασηµίνα ζούσε ανάµεσά τους. Από την άλλη, η Ελένη, η Ασηµίνα και η Δρόσω µαθαίνουν πως το µυστικό τους αποκαλύφθηκε και τρέµουν για την επόµενη κίνηση των Σεβαστών. Είναι σίγουρες πως θα φτάσουν στα άκρα και θέλουν να προλάβουν να προετοιµαστούν για την καταιγίδα που έρχεται πριν το µίσος της Μυρσίνης παρασύρει τα πάντα στο διάβα του. Αρχικά, παίρνουν κοινή απόφαση να στείλουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής.

Η Ασημίνα πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Δούκα

Εν τω µεταξύ, το σπίτι των Σεβαστών µυρίζει µπαρούτι και η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσµα. Ωστόσο, η Ασηµίνα δεν αντέχει να περιµένει το χτύπηµά τους και πηγαίνει µόνη να αντιµετωπίσει τον Δούκα. Τότε καταλαβαίνει πως ο ισχυρός άντρας δεν θα τις αφήσει ατιµώρητες.

Με τις µεθόδους που µόνο αυτός ξέρει θα τις κάνει να πληρώσουν για τον φόνο του γιου του. Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση µάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι µε τον Νικηφόρο, τον Λάµπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρµατωµένους. Οι άντρες είναι αποφασισµένοι να µην αφήσουν κανέναν να πειράξει τα κορίτσια και θα κάνουν τα πάντα προκειµένου να τις προστατεύσουν, αλλά και να σταµατήσουν το µένος του Δούκα και της Μυρσίνης.

Η Μυρσίνη παίρνει εκδίκηση για τον φόνο του Σέργιου

Το σχέδιο της τελευταίας µπαίνει σε εφαρµογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι.

Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξηµέρωµα θα βρει το χωριό να µετράει τις πληγές του. Η Μυρσίνη θα καταφέρει να πάρει την εκδίκησή της για τον φόνο του παιδιού της, µόνο που κάποιος άλλος θα πληρώσει µε τη ζωή του προκειµένου να προστατεύσει τα κορίτσια.

Χamos

Αυτοκίνητο: Η παραγωγή του εργοστασίου της Kia στην Ευρώπη ξεπέρασε το ορόσημο των 4 εκατομμυρίων οχημάτων

Χamos

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και διακινούσε κοκαΐνη στην Αττική