Τέλος η συνεργασία της Χρυσούλας Αναγνωστοπούλου με τον Χρήστο Παπαδόπουλο

sports

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου μετείχε φέτος στον προκριματικό της δισκοβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η πρωταθλήτρια Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου έλυσε τη συνεργασία της με τον προπονητή Χρήστο Παπαδόπουλο και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Η κορυφαία δισκοβόλος αποφάσισε να σταματήσει με τον Έλληνα προπονητή και τώρα θα αναζητήσει καινούριο προπονητή, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ.

Η ίδια μιλώντας στο Sportime είπε: «Αποφάσισα να λύσω τη συνεργασία μου, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους. Νομίζω ότι είχε κάπως τελματώσει και ήθελα μια αλλαγή. Έχω πιστεύω να δώσω ακόμη πολλά και έχω μπροστά μου μια καλή χρονιά που υπάρχει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και υπάρχει και ο ορίζοντας των Ολυμπιακών…

Αγώνων του 2024 στο Παρίσι». Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πιθανότατα θα αλλάξει και περιβάλλον προπονήσεων και αναμένεται να φύγει από το ΟΑΚΑ.

Φέτος μετείχε στον προκριματικό της δισκοβολίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει για άλλη μια φορά τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα. Στους Βαλκανικούς Αγώνες στο Σμεντέρεβο είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο με 59,87μ. που ήταν η καλύτερη επίδοσή της το 2021. Το ατομικό της ρεκόρ στη δισκοβολία είναι 61,53μ.

ηλιος

Ήλιος spoiler: Το ανώνυμο τηλεφώνημα και ο εκβιασμός … Ο διοικητής απειλεί πλέον ανοιχτά τον Χρήστο και τη Δάφνηhli

Spoilers

Στίβος: Ειδήσεις από όλο τον κόσμο (1-12-2021)