Αντελίνα Βαρθακούρη: Τέλος η Αντελίνα … Αυτό το ζευγάρι έκλεισε στη θέση της

Πρώτη Ιουνίου σας τα ‘γραφα τώρα επιβεβαιώνομαι. Αφού έπεσε το clopy write της Αρκούδας.

Τέλος η Αντελίνα από τον ΣΚΑΪ; – Αυτό το ζευγάρι έκλεισε στη θέση της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη φαίνεται πως μένει εκτός «αέρα» ΣΚΑΪ. Το Lifestyle δελτίο που της προτάθηκε δεν προχωρά καθώς και η ίδια είχε έντονες αντιρρήσεις γι’ αυτό. Και γενικά υπήρχε μεγάλη μανούρα στο κανάλι και μαζί της και με τον Χάρη και τις έμμεσες επιθέσεις εναντίον του σταθμού που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η Αντελίνα είχε συμφωνήσει να κάνει την πρόμο εκπομπή με τα εμπορικά του Φίλιππου Βρυώνη και μάλιστα είχε συζητήσει και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στο Open. Αυτό δεν θα συμβεί.

Και στον ΣΚΑΪ μετά τα όσα συνέβησαν με τον Τσαλίκη αλλά και τη συναινετική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού δεν σκοπεύουν να μπουν σε καμία άλλη περιπέτεια. Η Αντελίνα θα μείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ θα πληρώνεται κανονικά και εν συνεχεία τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Είτε Γενάρη ή καλοκαίρι. Καθώς διίστανται οι πληροφορίες για το πότε λήγει το συμβόλαιό της.

Άλλοι λένε Γενάρη άλλοι καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση μπαίνει στον «πάγο» και από εκεί θα πάρει την άγουσα για την έξοδο από το Φάληρο.

Πρεμιέρα Big Brother με Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Παίκτρια αποκάλυψε: Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου

Spoilers

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον… ρόλο της Καγιά!