Τατιάνα Στεφανίδου: Η φωτογραφία στον καταπράσινο κήπο του σπιτιού της με την ξύλινη τραπεζαρία να κλέβει όλα τα βλέμματα!

Δείτε την Τατιάνα Στεφανίδου να ποζάρει στον καταπράσινο κήπο του υπερπολυτελούς σπιτιού της, με τα 2 σκυλάκια της και την γάτα της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια γυναίκα με γούστο και πολύ φινέτσα και αυτό φαίνεται τόσο από τις εμφανίσεις της, όσο και από τον τρόπο που έχει διακοσμήσει το σπίτι της.

Το εσωτερικού του σπιτιού που μένει με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους μοιάζει με παλάτι, ενώ ο κήπος τους είναι το ίδιο εντυπωσιακός και καταπράσινος .

Ενώ ο κήπος είναι το αγαπημένο μέρος της παρουσιάστριας αφού εκεί συνηθίζει να απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με την οικογένεια της.

Αυτή τη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε στον κήπο της μαζί με τους τετράποδους φίλους της και μας έδωσε μια γεύση από την επιμέλεια που έχει κάνει στον χώρο.

Η μεγάλη ξύλινη τραπεζαρία κάνει την διαφορά αφού είναι κομψή και ταυτόχρονα μοντέρνα, ενώ οι bamboo καρέκλες με τα λευκά μαξιλάρια έρχονται να συνδυαστούν άψογα.

Μαρίνα Πατούλη: Ποζάρει στην πόρτα του καταστήματος της στην Μύκονο!

Μαλλιά 2022: 6 Έξυπνες Συμβουλές για να Λούζετε τα Μαλλιά σας Λιγότερο