Τατιάνα Στεφανίδου: Εξηγήσεις μετά τον σάλο για το τροχαίο στη Βουλή

Σάλος προκλήθηκε στα social media, μετά από σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με το τροχαίο έξω από την Βουλή, όπου έχασε την ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας.

Ωστόσο η παρουσιάστρια, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, απάντησε στα σχόλια, αναφέροντας πως έχει πει ότι ο οδηγός είναι παράνομος και τονίζει πως «είπα ότι ίσως η ταχύτητα του video είναι πιο γρήγορη από την πραγματική».

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή της: «Για το τροχαίο στη Βουλή και με σκοπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Ιάσονα, είπα ότι ίσως η ταχύτητα του video είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με αντίθετο τρόπο. Στις 15, 16 17/3 ήμουν ξεκάθαρη ότι οδηγός του υπηρεσιακού έστριψε παράνομα και το θύμα ήταν νόμιμο!».

«Εγώ θέλω να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που βλέπουμε το βίντεο. Δηλαδή, τι εννοώ. Είναι η πραγματική ταχύτητα του βίντεο; Γιατί το ρωτώ; Γιατί βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο το υπηρεσιακό, αν δούμε από την αρχή το βίντεο, πάει πολύ αργά, σταματάει αρκετή ώρα περνούν οι άλλοι οδηγοί, στρίβει, το ταξί του έχει παραχωρήσει προτεραιότητα. Αλλά βλέπω στο βίντεο, ότι πάει χωρίς να σταματήσει καθόλου και με τρομερή ταχύτητα το παιδί και πέφτει επάνω. Και λέω, είναι η σωστή ταχύτητα αυτή; Εγώ θέλω να κάνω και δεύτερες σκέψεις.

Το βίντεο βρέθηκε στα χέρια ενός δημοσιογράφου, ο οποίος λέει κάποιος μας το έστειλε στη θυρίδα μας. Κάποιος επέλεξε να το στείλει στη δική του θυρίδα και το αναρτά. Δεν είναι ένα βίντεο το οποίο έχει δοθεί από τις αρχές. Δεν έχουμε πάει εμείς ως δημοσιογράφοι του Alpha, στον άνθρωπο που έχει το βίντεο και το πήραμε από το κινητό του ή από την κάμερά του. Εγώ θέλω λοιπόν να θέσω ένα ερώτημα για την ταχύτητα που παρακολουθούμε το βίντεο. Γιατί άμα δείτε, δηλαδή πραγματικά. Δεν ξέρουμε…

Το πειραγμένο, όχι σκοπίμως… Μπορεί ένα βίντεο να παίξει σε πιο γρήγορη, εγώ δεν θέλω να αποδώσω κακή πρόθεση σε κανέναν. Ένα video και εδώ πάνω στο μοντάζ, μπορεί να παίξει σε πιο γρήγορη ταχύτητα, σε πιο αργή. Εγώ θέλω να αφήσω αυτό το ερώτημα. Γιατί το βλέπουμε πολύ αργά στρίβει και το ταξί έχει σταματήσει ενώ ο οδηγός της μηχανής φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα», είχε αναφέρει δείχνοντας το βίντεο.


Για το τροχαίο στη Βουλή και με σκοπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Ιάσονα, είπα ότι ίσως η ταχύτητα του video είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με αντίθετο τρόπο. Στις 15, 16 17/3 ήμουν ξεκάθαρη ότι οδηγός του υπηρεσιακού έστριψε παράνομα και το θύμα ήταν νόμιμο!
— Tatiana Stefanidou (@TatiStefanidou) March 19, 2021

 

Η αμηχανία της Ναταλίας για τη σχέση Ιωαννίδου – Κιμούλη: Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου

Θα πλουτίσουν σίγουρα: Aυτά είναι τα έξι ζώδια που έχουν το ταλέντο να κερδίζουν χρήματα με μεγάλη ευκολία