Τάσος Ξιαρχό: Έληξε η αναβολή μου για τον στρατό και αυτό με εμποδίζει να πάω survivor!

Για την πρόταση που έχει δεχτεί από τον ΣΚΑΙ για να συμμετέχει στο Survivor, για τα θέματα που πρέπει να τακτοποιήσει για να καταφέρει να πάει στο παιχνίδι επιβίωσης, για αυτά που θα του λείψουν αν ταξιδέψει στον Άγιο Δοίνικο και για άλλα πολλά μίλησε ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος κέρδισε πέρυσι το J2US μαζί με την Κόνι Μεταξά.”Πολύ καλά πήγε η πρώτη κουβέντα για το Survivor. Θα πρέπει πρώτα να διευθετήσω ένα θέμα που έχω και αν λυθεί αυτό τότε θα πάω….

Έληξε η αναβολή μου για τον στρατό. Θα πρέπει να δω τι θα κάνω και με το ξανθό μαλλί. Θα το μακρύνω απλά. Από την παραγωγή με ρωτήσανε για πράγματα όπως αν αντέχω, αν μπορώ να ζήσω στη βρώμα”, ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχός.Ένα θέμα με το στρατό εμποδίζει τον γνωστό χορευτή και χορογράφο από το να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης.Και συνέχισε μιλώντας για τη συμμετοχή που είχε δηλώσει ξανά παλαιότερα. “Παλαιότερα είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor.

Είχα πάει στις auditions και είχα φτάσει μέχρι τους τελευταίους 15. Στα αγωνίσματα ήμουν πολύ καλός. Θεωρώ ότι δεν με πήραν επειδή είμαι πιο μινιόν και τότε ήθελαν πιο “ντούκια” αλλά και επειδή δεν ήμουν γνωστός”.”Δεν βλέπω πολύ Survivor γιατί τσαντίζομαι. Νομίζω ότι από τους Διάσημους αξίζει μόνο η Κάτια.

Με τσαντίζει ο Ασημακόπουλος πάρα πολύ, έλεγε μόνο λάθος πράγματα. Αν φύγω θα μου λείψουν περισσότερο οι φίλοι μου και να ξυπνάω στο κρεβάτι μου. Έχω ενα αρνητικό: βρίζω πάρα πολύ”, κατέληξε ο χορευτής και χορογράφος.

Σοκ με παίκτρια ριάλιτι: Δείχνει τα σημάδια που της προκάλεσε ο σύντροφός της

Covid-19: Πιστοποιητικό εμβολιασμού προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης